Ухвала
від 12.02.2018 по справі 922/4440/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-21-42, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"12" лютого 2018 р. Справа № 922/4440/16

вх. № 4440/16

Суддя господарського суду Швидкін А.О.

при секретарі судового засідання Трофименко С.В.

учасники у справі про банкрутство не з'явилися

По справі за заявою Східної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області, м. Харків

до товариства з обмеженою відповідальністю "Харсервіс ЛТД", м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Харківської області від 26.04.2017 р. ТОВ "Харсервіс ЛТД" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором арбітражного керуючого ОСОБА_1

20.12.2017 р. до суду від ліквідатора надійшло клопотання про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу, яке ухвалою суду від 22.12.2017 р. було призначено до розгляду на 12.02.2018 р.

Ліквідатор у судове засідання не з'явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення № 037657/1.

Представник Головного управління ДФС у Харківській області у судове засідання не з'явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення № 037657/2.

Розглянувши матеріали справи, суд встановив.

Ухвалою господарського суду Харківської області від 18.01.2017 р. порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ "Харсервіс ЛТД", визнано безспірними вимоги ініціюючого кредитора до боржника у розмірі 507685,00 грн., введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та процедуру розпорядження майном, призначено розпорядника майна боржника арбітражного керуючого ОСОБА_1

Ухвалою суду від 13.03.2017 р. у попередньому засіданні затверджено реєстр вимог кредиторів ТОВ "Харсервіс ЛТД".

Постановою господарського суду Харківської області від 26.04.2017 р. ТОВ "Харсервіс ЛТД" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором арбітражного керуючого ОСОБА_1

27.04.2017 р. на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України здійснено оприлюднення повідомлення про визнання ТОВ "Харсервіс ЛТД" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

До суду у строк, встановлений ч. 1 ст. 38 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", від ініціюючого кредитора надійшла заява з грошовими вимогами до банкрута, яка була розглянута судом, про що винесено ухвалу суду від 17.07.2017 р.

Також, ухвалою суду від 17.07.2017 р. було затверджено реєстр вимог кредиторів ТОВ "Харсервіс ЛТД".

Ліквідатором в ході ліквідаційної процедури були здійснені наступні заходи: направлено повідомлення-вимогу керівнику ТОВ "Харсервіс ЛТД" про передачу документації, печатки та штампів банкрута, матеріальних та інших цінностей, відповідь на яке надана не була; у зв'язку з неможливістю встановлення місцезнаходження бухгалтерської та іншої документації банкрута, печатки, штампів, матеріальних та інших цінностей до Немишлянського ВП ГУНП в Харківській області подано заяву про проведення перевірки; отримано лист від Немишлянського ВП ГУНП в Харківській області про результати перевірки, згідно з яким за юридичною адресою банкрута (61099, АДРЕСА_1) ТОВ "Харсервіс ЛТД" ніколи не знаходилося; складено реєстр вимог кредиторів ТОВ "Харсервіс ЛТД"; вчинено дії щодо пошуку активів банкрута, відсутність майна ТОВ "Харсервіс ЛТД" підтверджується довідками Департаменту льотної придатності Державної авіаційної служби, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, Харківської митниці ДФС, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, Національної комісії з цінних паперів та Фондового ринку, Головного управління Держпраці у Харківській області, Регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, Департаменту страхового фонду документації Укрдержархіву, Регіонального сервісного центру МВС України в Харківській області, інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо суб'єкта; отримано довідку Східної ОДПІ м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області про відсутність у ТОВ "Харсервіс ЛТД" відкритих розрахункових рахунків; документів, які підлягають довгостроковому зберіганню, установчих документів, печатки та штампів банкрута не виявлено; направлено повідомлення відповідним державним органам та кредитору про завершення ліквідаційної процедури.

Відповідно до довідки Міжрайонного ВДВС по Індустріальному та Немишлянському районах м. Харкова ГТУЮ у Харківській області незавершені виконавчі провадження, стороною за якими є ТОВ "Харсервіс ЛТД", у відділенні відсутні.

За період проведення процедури ліквідації грошові вимоги кредитора не погашалися через відсутності грошових коштів та майна ТОВ "Харсервіс ЛТД".

Залишок непогашеної кредиторської заборгованості ТОВ "Харсервіс ЛТД" перед Східною ОДПІ м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області склав 760744,52 грн.

У зв'язку з відсутністю у банкрута активів, ліквідатором було складено ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю.

13.12.2017 р. на засіданні комітету кредиторів ТОВ "Харсервіс ЛТД" за підсумками ліквідації банкрута був схвалений звіт арбітражного керуючого ОСОБА_1 про виконання ліквідаційної процедури та ліквідаційний баланс, доручено ліквідатору звернутися до суду з клопотанням про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Відповідно до ч. 5 ст. 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Згідно з абз. 12 ч. 1 ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Відповідно до ч. 2 ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", якщо за результатами ліквідаційної процедури після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Враховуючи, що ліквідатором проведені всі необхідні дії з ліквідації банкрута та наданий суду ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю, суд вважає за необхідне затвердити звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс та закрити провадження у справі.

Керуючись ч. 5 ст. 45, ст. 46, п. 6 ч. 1 ст. 83 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. ст. 233-235 ГПК України, -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу - товариство з обмеженою відповідальністю "Харсервіс ЛТД" (код ЄДРПОУ 38876987, адреса: 61099, АДРЕСА_1).

3. Визнати вимоги кредиторів, що не були задоволені за недостатністю майна банкрута ТОВ "Харсервіс ЛТД", погашеними.

4. Провадження у справі закрити.

5. Зобов'язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про зняття юридичної особи з обліку.

Ухвала набирає законної сили 12 лютого 2018 року.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги в строки, передбачені ст. 256 ГПК України.

Копію ухвали направити ліквідатору, кредитору, банкруту, відділу з питань банкрутства ГУЮ у Харківській області, державному реєстратору, Головному управлінню статистики у Харківській області, Міжрайонному ВДВС по Індустріальному та Немишлянському районах м. Харкова ГТУЮ у Харківській області, Головному управлінню ДФС у Харківській області.

Суддя Швидкін А.О.

Дата ухвалення рішення12.02.2018
Оприлюднено14.02.2018
Номер документу72177459
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —922/4440/16

Ухвала від 20.03.2018

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Шутенко І.А.

Ухвала від 28.02.2018

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Шутенко І.А.

Ухвала від 12.02.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 12.02.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 12.02.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 22.12.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 22.12.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 17.07.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 17.07.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 17.07.2017

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні