Ухвала
від 15.02.2018 по справі 483/2196/17
ОЧАКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 483/2196/17

Провадження № 2/483/153/2018

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

15 лютого 2018 року м. Очаків

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області у складі:

головуючого судді Чаус Л.В.

при секретарі Шилінскас О.В.,

за участю представника позивача ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Чорноморської сільської ради об'єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області , третя особа Головне управління Держгеокадастру в Миколаївській області про визнання права власності на земельну ділянку , -

В С Т А Н О В И В :

28 грудня 2017 року ОСОБА_2 звернувся до Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області з позовною заявою до Чорноморської сільської ради об'єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області, предметом якого є визнання права власності на земельну ділянку загальною площею 0,25 га, що розташована за адресою: Миколаївська область, Очаківський район, с. Рівне, вул. Набережна, 17.

Ухвалою від 17 січня 2018 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

Представник позивача в підготовчому судовому засіданні заявив клопотання про витребування у відділі ДРАЦС копії актового запису про смерть попереднього власника спірної земельної ділянки ОСОБА_3, а також витребування витягу з реєстру спадкових справ щодо наявності спадкової справи після смерті ОСОБА_3 та за наявності копії спадкової справи.

Представник відповідача - Чорноморської сільської ради об'єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області в підготовче судове засідання не з'явився, надано лист за підписом секретаря сільської ради ОСОБА_4, в якому вона просить розглядати справу за відсутності представника сільської ради, заперечень по справі не має та позов визнає.

Представник третьої особи - Головного управління Держгеокадастру в Миколаївській області в підготовче судове засідання не з'явився, надано лист за підписом першого заступника управління ОСОБА_5 про розгляд справи за відсутності представника.

Під час підготовчого засідання суд з'ясував питання, передбачені ст. 197 ЦПК України .

До судового розгляду справи спір між сторонами не врегульовано.

При підготовці до судового розгляду проведено підготовчі дії, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення цивільної справи та які є достатніми для закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 189 , 191 , 197 , 198-200 ЦПК України , суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_2 до Чорноморської сільської ради об'єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області , третя особа Головне управління Держгеокадастру в Миколаївській області про визнання права власності на земельну ділянку , до розгляду по суті на 21 березня 2018 року на 09 год. 00 хв.

Витребувати в Очаківському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції Миколаївської області витяг з реєстру актових записів про смерть відносно ОСОБА_3 (приблизна дата смерті 1998-2000 роки).

Витребувати у державного нотаріуса Другої Очаківської державної нотаріальної контори Миколаївської області витяг зі спадкового реєстру спадкових справ щодо наявності спадкової справи після смерті ОСОБА_6 ОСОБА_3, та за наявності копію спадкової справи.

Ухвала підлягає виконанню протягом п'яти днів з дня її отримання.

Повідомити учасникам справи веб-адресу сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою вони можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/sud1420/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий:

СудОчаківський міськрайонний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення15.02.2018
Оприлюднено16.02.2018
Номер документу72211007
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —483/2196/17

Рішення від 24.05.2018

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Чаус Л. В.

Рішення від 15.05.2018

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Чаус Л. В.

Ухвала від 15.02.2018

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Чаус Л. В.

Ухвала від 17.01.2018

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Чаус Л. В.

Ухвала від 02.01.2018

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Чаус Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні