Ухвала
від 21.02.2018 по справі 815/5669/17
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/5669/17

У Х В А Л А

21 лютого 2018 року м. Одеса

Одеський окружний адміністративний суд під головуванням судді Андрухіва В.В., за участю секретаря судового засідання Рижук В.І., представника позивача - Бобка О.Ю. (за довіреністю), представника відповідача - Ісаєнка С.А. (згідно Статуту), розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Одесі справу за позовною заявою Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області до Державного навчального закладу "Ісаєвський професійний аграрний ліцей" про вжиття заходів реагування у вигляді повного зупинення роботи (експлуатації), -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться дана справа.

Ухвалою суду від 08 листопада 2017 року було відкрито скорочене провадження по справі.

Ухвалою від 28 листопада 2017 року справу призначено до розгляду у судовому засіданні.

15 грудня 2017 року набув чинності Закон України "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів" від 03.10.2017 року №2147-VIII.

Вказаним Законом вводиться в дію нова редакція Кодексу адміністративного судочинства України, який визначає юрисдикцію та повноваження адміністративних судів, встановлює порядок здійснення судочинства в адміністративних судах.

Відповідно до пункту 10 частини 1 Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України від 03.10.2017 року, справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Згідно з ч.3 ст.3 КАС України, провадження в адміністративних справах здійснюється відповідно до закону, чинного на час вчинення окремої процесуальної дії, розгляду і вирішення справи.

Отже, з дня набрання чинності нової редакції Кодексу адміністративного судочинства України, тобто з 15.12.2017 року, адміністративне судочинство здійснюється за правилами цієї редакції Кодексу.

У відповідності з ч. 1 ст. 12 КАС України, адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Відповідно до ч.3 ст.257 КАС України, при вирішенні питання про розгляд справи за правилами спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: 1) значення справи для сторін; 2) обраний позивачем спосіб захисту; 3) категорію та складність справи; 4) обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо; 5) кількість сторін та інших учасників справи; 6) чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес; 7) думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Згідно з ч. 2 ст. 12 КАС України, спрощене позовне провадження призначене для розгляду справ незначної складності та інших справ, для яких пріоритетним є швидке вирішення справи.

Представники сторін вважали, що дана справа є справою незначної складності, а тому може бути розглянута за правилами спрощеного позовного провадження.

Вивчивши зміст заявлених позовних вимог, заслухавши думку учасників справи, суд дійшов висновку про те, що дану справу належить розглядати за правилами спрощеного позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 3, 12, 162-164, 248, 256-258, 293 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Розглядати справу №815/5669/17 за правилами спрощеного позовного провадження.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву - протягом п'ятнадцяти днів з дня проголошення даної ухвали. Відзив подається до суду разом із документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив - протягом 5 днів з дня отримання відзиву. Відповідь на відзив подається до суду разом із документами, що підтверджують надіслання (надання) відповіді і доданих до неї доказів іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу строк на подання заперечень - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. Заперечення подаються до суду разом із документами, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала суду оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя В.В. Андрухів

Дата ухвалення рішення21.02.2018
Оприлюднено22.02.2018
Номер документу72328147
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/5669/17

Ухвала від 03.07.2018

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

Ухвала від 30.03.2018

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

Ухвала від 21.02.2018

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

Ухвала від 21.02.2018

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

Ухвала від 14.12.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

Ухвала від 28.11.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

Ухвала від 08.11.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Андрухів В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні