Ухвала
від 21.02.2018 по справі 728/2284/17
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/2284/17

номер провадження 2/728/61/18

У Х В А Л А

про залучення співвідповідача

21 лютого 2018 року Бахмацький районний суд Чернігівської області у складі:

головуючої - судді Лободи Н.В.

за участі секретаря - Кулик Л.І.

у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Бахмач у цивільній справі, яка розглядається у спрощеному провадженні за позовом ОСОБА_1 до відділу освіти Бахмацької районної державної адміністрації про скасування наказів,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом до відділу освіти Бахмацької районної державної адміністрації про скасування наказів.

Учасники справи в судове засідання не з явилися.

Через канцелярію суду позивач надав клопотання про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Бахмацьку ДЮСШ та про відкладення судового розгляду з огляду на його професійну зайнятість і неможливість прибути в судове засідання.

Відповідач надав заяву про проведення даного судового засідання без участі представника відділу освіти Бахмацької РДА, оскільки останній на даний час перебуває на лікарняному.

Розглянувши клопотання позивача щодо залучення до участі у справі в якості співвідповідача Бахмацької ДЮСШ, суд приходить до наступного висновку.

Вказана позовна заява надійшла до суду і у ній було відкрито провадження до набрання чинності ЗУ Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів , однак, згідно з п.9 Прикінцевих і перехідних положень ЦПК України, з урахуванням змін, внесених вищевказаним Законом України, справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито (порушено) до набрання чинності цим Законом, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цим Законом, то ж дана позовна заява підлягає розгляду згідно з нормами цивільного процесуального законодавства, які діють на даний час.

Відповідно до ч.ч. 3-4 ст.3 ЦПК України провадження в цивільних справах здійснюється відповідно до законів, чинних на час вчинення окремих процесуальних дій, розгляду і вирішення справи. Закон, який встановлює нові обов"язки, скасовує чи звужує права, належні учасникам судового процесу, чи обмежує їх використання, не має зворотної дії в часі.

З огляду на вищевикладене, суд приходить до висновку, що подальший розгляд цієї справи належить проводити за правилами, що передбачені новою редакцією ЦПК України, в частині у якій вони не встановлюють нових обов"язків, скасовують чи звужують права учасників справи, чи обмежують їх використання.

Відповідно до положень ч.1 ст.51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

На думку суду, наявні підстави для задоволення клопотання позивача та залучення Бахмацької дитячо-юнацької спортивної школи до участі у справі в якості співвідповідача, оскільки даний спір виник з приводу трудових правовідносин ОСОБА_1 на посаді тренера-викладача Бахмацької ДЮСШ, звідки його було звільнено на підставі наказів, про скасування яких він звернувся до суду з даним позовом.

Керуючись ст.51ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Залучити Бахмацьку дитячо-юнацьку спортивну школу (16500, м.Бахмач Чернігівської області, вул.Південна,6, код ЄДРПОУ - 36595190) до участі у справі за позовом ОСОБА_1 до відділу освіти Бахмацької районної державної адміністрації про скасування наказів в якості співвідповідача.

Розгляд справи відкласти до 14.03.2018 року до 14:00 год.

Направити Бахмацькій ДЮСШ копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів і встановити строк для подачі відзиву на позов до 14.03.2018 року та роз яснити, що докази повинні бути подані разом із відзивом.

Повідомити Бахмацьку ДЮСШ про можливість отримати інформацію про рух справи на офіційній веб-сторінці Бахмацького районного суду Чернігівської області судової влади України в мережі Інтернет, за веб-адресою:http://bh.cn.court.gov.ua/sud2501/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бахмацького районного суду Н.В.Лобода

Дата ухвалення рішення21.02.2018
Оприлюднено22.02.2018
Номер документу72339488
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —728/2284/17

Рішення від 14.03.2018

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 21.02.2018

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 03.01.2018

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 24.11.2017

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Новіков О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні