Ухвала
від 21.02.2018 по справі 820/6661/17
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд

61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua, ЄДРПОУ: 34390710

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду

21 лютого 2018 р.                                                                                 Справа № 820/6661/17

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Зоркіна Ю.В., розглянувши матеріали адміністративного позову Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області ( 61013, м.Харків, вуд. Шевченка,8) до Бугаївського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) « Веселка» Бугаївської сільської ради Вовчанського району Харківської області ( 62550, Вовчанський район, с. Бугаївка, вул.. Перемоги,7), третя особа Бугаївська сільська рада ( 62550, с. Бугаївка) про застосування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю),

встановив

Позивач звернувся до суду з зазначеним адміністративним позовом, у якому просить суд до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки, що створюють загрозу життю та здоров'ю людей, експлуатацію будівлі Бугаївського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Веселка» Бугаївської сільської ради Вовчанського району Харківської області зупинити повністю, у зв'язку з чим зобов'язати Бугаївський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Веселка» Бугаївської сільської ради Вовчанського району Харківської області негайно припинити використання цих будівель з метою проведення будь-якої діяльності, не пов'язаної з усуненням порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки, з покладенням на Головне управління Державної службу України з надзвичайних ситуацій у Харківській області обов'язок щодо забезпечення виконання цього рішення в частині здійснення державного нагляду (контролю) за усуненням порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки, що створюють загрозу життю та здоров'ю людей.

Частиною 1 ст. 205 КАС України визначено, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи, за умови що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Розглянувши відомості про повідомлення учасників справи, суд, враховуючи положення ч.4 ст. 229 КАС України, вважає за можливе розглянути питання щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті без фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

При підготовці справи до судового розгляду проведені підготовчі дії, визначені ч.2 ст.180 Кодексу адміністративного судочинства України.

Враховуючи наведене, керуючись статтями 180,183,205, 229, КАС України, суд, -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області до Бугаївського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Веселка» Бугаївської сільської ради Вовчанського району Харківської області, третя особа Бугаївська сільська рада про застосування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю),

Призначити судовий розгляд адміністративної справи по суті на 06.03.2018 о 11:00 у відкритому судовому засіданні в приміщенні Харківського окружного адміністративного суду за адресою: 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська , 18-Б-3, 3 й пов., каб. 34.

Справа розглядається одноособово.

Копії ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                       Зоркіна Ю.В.

Дата ухвалення рішення21.02.2018
Оприлюднено26.02.2018
Номер документу72351105
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/6661/17

Ухвала від 15.03.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зоркіна Ю.В.

Постанова від 06.03.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зоркіна Ю.В.

Ухвала від 21.02.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зоркіна Ю.В.

Ухвала від 24.01.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зоркіна Ю.В.

Ухвала від 29.12.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зоркіна Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні