Ухвала
від 27.02.2018 по справі 172/201/18
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 172/201/18

У х в а л а

про залишення позовної заяви без руху

"27" лютого 2018 р. суддя Васильківського районного суду Дніпропетровської області Битяк І.Г., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Авангард , третя особа державний реєстратор Миколаївської сільської ради Васильківського району Дніпропетровської області ОСОБА_2 про розірвання договору оренди земельної ділянки, -

В С Т А Н О В И В

До суду надійшла вищевказана позовна заява.

Суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 ЦПК України, протягом п'яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху (ст. 185 ЦПК України).

Згідно з положеннями ч. 7 ст. 177 ЦПК України до позовної заяви, підписаної представником позивача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника позивача.

Судом встановлено, що позовна заява підписана ОСОБА_3, до матеріалів позову додана довіреність від імені ОСОБА_1 на ведення справ ОСОБА_3

Разом з тим, відповідно до ст. 60 ЦПК України представником у суді може бути адвокат або законний представник, крім спорів, що виникають з трудових відносин, а також справ у малозначних спорах (малозначні справи), де представником може бути особа, яка досягла вісімнадцяти років, має цивільну процесуальну дієздатність, за винятком осіб, визначених у статті 61 цього Кодексу.

Таким чином ОСОБА_3 як фізична особа за довіреністю можете бути представником позивача у суді лише у разі надання суду свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю чи документів, які підтверджують статус законного представника особи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 185, 187 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Авангард , третя особа державний реєстратор Миколаївської сільської ради Васильківського району Дніпропетровської області ОСОБА_2 про розірвання договору оренди земельної ділянки - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви тривалістю п'ять днів з дня отримання ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.Г. Битяк

СудВасильківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.02.2018
Оприлюднено01.03.2018
Номер документу72463538
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —172/201/18

Ухвала від 08.05.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Ухвала від 18.04.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Ухвала від 26.03.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Ухвала від 27.02.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні