Ухвала
від 26.03.2018 по справі 172/201/18
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 172/201/18

Провадження № 2/172/245/18

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

26.03.2018 року суддя Васильківського районного суду Дніпропетровської області

ОСОБА_1, розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_2 (місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1)

до Товариства з обмеженою відповідальністю Авангард (місцезнаходження: вул. Центральна, 60, с. Вербівське, Васильківський район, Дніпропетровська область), державного реєстратора Миколаївської сільської ради Васильківського району Дніпропетровської області ОСОБА_3 (місцезнаходження: вул. Центральна, 8, с. Миколаївка, Васильківський район, Дніпропетровська область),

про розірвання договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію договору оренди землі та витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння, -

В С Т А Н О В И В

До суду надійшла вищевказана позовна заява.

Ухвалою судді від 27.02.2018 року позовну заяву залишено без руху та надано строк для усунення недоліків, які позивачем у вказаний в ухвалі строк усунуто.

Відповідно до вимог ст. 185-186 ЦПК України підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позивачу, відмови у відкритті провадження не встановлено.

Справу необхідно розглянути за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю Авангард , державного реєстратора Миколаївської сільської ради Васильківського району Дніпропетровської області ОСОБА_3 про розірвання договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію договору оренди землі та витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження, призначити підготовче засідання на 10.00 год. 18 квітня 2018 року в приміщенні Васильківського районного суду Дніпропетровської області (сел. Васильківка, вул. Спортивна, 23) та викликати учасників справи.

Надіслати відповідачам копію ухвали, позовної заяви з копіями доданих до неї документів та встановити строк до 18 квітня 2018 року для подання суду відзиву на позовну заяву і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до ч. 4 ст. 178 ЦПК України у разі подання суду відзиву, копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До суду, крім цього, необхідно надати документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Сторони або їх представники допускаються до участі у засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що підтверджує повноваження їх представників.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - vs.dp.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.Г. Битяк

СудВасильківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення26.03.2018
Оприлюднено27.03.2018
Номер документу72941821
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —172/201/18

Ухвала від 08.05.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Ухвала від 18.04.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Ухвала від 26.03.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Ухвала від 27.02.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні