Ухвала
від 26.02.2018 по справі 272/1393/17
АНДРУШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 272/1393/17

Провадження № 2/272/132/18

У Х В А Л А

26 лютого 2018 року

Андрушівський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого судді - Карповця В.В.,

при секретарі - Степанчук Т.В.,

за участі представника позивача - ОСОБА_1

розглянувши у підготовчому засіданні в місті Андрушівка цивільну справу за позовом керівника Бердичівської місцевої прокуратури Житомирської області (місцезнаходження: м.Бердичів, вул.Вінницька, 23) в інтересах держави до ОСОБА_2 районної державної адміністрації (місцезнаходження: площа ОСОБА_3,1, м.Андрушівка Житомирської області), ОСОБА_4 (місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1), ОСОБА_5 (місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2), ТОВ «ЗАКО» (місцезнаходження: м.Андрушівка, вул.Карла Маркса,26), треті особи на стороні відповідачів: Відділ державної реєстраційної служби ОСОБА_2 районної державної адміністрації (місцезнаходження: площа ОСОБА_3,1, м.Андрушівка Житомирської області), приватний нотаріус Андрушівського районного нотаріального округу ОСОБА_6 ( місцезнаходження: м.Андрушівка, вул.Корольова,8, Житомирської області) про визнання протиправним та скасування розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію права власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди земельної ділянки, cуд,-

встановив:

В провадженні Андрушівського районного суду Житомирської області знаходиться цивільна справа за позовом керівника Бердичівської місцевої прокуратури Житомирської області в інтересах держави до ОСОБА_2 районної державної адміністрації, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ТОВ «ЗАКО» , треті особи на стороні відповідачів: Відділ державної реєстраційної служби ОСОБА_2 районної державної адміністрації, приватний нотаріус Андрушівського районного нотаріального округу ОСОБА_6 про визнання протиправним та скасування розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію права власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди земельної ділянки

Підготовче засідання по вказаній цивільній справі відбулося 26.02.2018 року в приміщенні Андрушівського районного суду Житомирської області.

Представник позивача в підготовчому засіданні зазначила, що вважає можливим провести підготовче засідання у відсутності відповідачів та третіх осіб, не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідачі ОСОБА_4 та ОСОБА_5 в підготовче засідання не з'явилися, оскільки надіслали на адресу суду заяви про розгляд справи у їх відсутність, позовні вимоги визнають.

Відповідачі ОСОБА_2 районна державна адміністрація та ТОВ «ЗАКО» в підготовче засідання не з'явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином. Про причини неявки суд не повідомили.

Треті особи в підготовче засідання не з'явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином. Про причини неявки суд не повідомили.

Суд вважає за можливе провести підготовче засідання без участі відповідачів та третіх осіб, на підставі наявних у матеріалах справи доказів.

У підготовчому засіданні судом виконано вимоги статей 197,198 ЦПК України, проведено всі підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Підстав для ухвалення судового рішення в підготовчому засіданні судом не встановлено.

Відповідно до п. 3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Розгляд справи здійснюватиметься суддею одноособово.

Враховуючи викладене, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189, 197-200, 353 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом керівника Бердичівської місцевої прокуратури Житомирської області в інтересах держави до ОСОБА_2 районної державної адміністрації, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ТОВ «ЗАКО» , треті особи на стороні відповідачів: Відділ державної реєстраційної служби ОСОБА_2 районної державної адміністрації, приватний нотаріус Андрушівського районного нотаріального округу ОСОБА_6 про визнання протиправним та скасування розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію права власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди земельної ділянки

Призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Андрушівського районного суду о 11 годині 00 хвилин 20.03.2018 року у відкритому судовому засіданні.

В судове засідання викликати учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою : http://an.zt.court.gov.ua/sud0601/ на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя:ОСОБА_7

СудАндрушівський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення26.02.2018
Оприлюднено03.03.2018
Номер документу72520679
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —272/1393/17

Постанова від 25.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Житомирської області

Микитюк О. Ю.

Ухвала від 08.05.2018

Цивільне

Апеляційний суд Житомирської області

Микитюк О. Ю.

Ухвала від 08.05.2018

Цивільне

Апеляційний суд Житомирської області

Микитюк О. Ю.

Рішення від 20.03.2018

Цивільне

Андрушівський районний суд Житомирської області

Карповець В. В.

Ухвала від 26.02.2018

Цивільне

Андрушівський районний суд Житомирської області

Карповець В. В.

Ухвала від 09.01.2018

Цивільне

Андрушівський районний суд Житомирської області

Карповець В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні