Ухвала
від 06.07.2010 по справі 2а-3311/10/2370
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

06 липня 2010 року справа № 2а-3311/10/2370

м. Черкаси

Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Чала А.С., перевіривши матеріали позовної заяви, поданої державною податковою інспекцією у Лисянському районі Черкаської області до приватного підприємства „Босівка Лан" про припинення підприємницької діяльності юридичної особи, що не пов'язане з банкрутством,

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Лисянському районі Черкаської області звернулась до суду з позовною заявою до приватного підприємства „Босівка Лан" про припинення підприємницької діяльності юридичної особи.

Позивач стверджує, що відповідач зареєстрований як юридична особа та взятий на облік як платник податків у податковому органі 31.01.2005 році. Проте, з 19.04.2007 року відповідач не подає органам державної податкової служби податкових декларацій, звітів та інших документів відповідно до закону.

На підставі наведених обставин позивач просить задовольнити його вимоги та припинити підприємницьку діяльність приватного підприємства „Босівка Лан".

Спір виник з публічно-правових відносин та згідно зі статтею 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до компетенції адміністративних судів і має розглядатись в порядку адміністративного судочинства.

Відповідно до статей 18-19 Кодексу адміністративного судочинства України справа підсудна Черкаському окружному адміністративному суду.

Подана позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України, підстав для її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 104-107 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом державної податкової інспекції у Лисянському районі Черкаської області до приватного підприємства „Босівка Лан" про припинення підприємницької діяльності юридичної особи, що не пов'язане з банкрутством.

Справу призначити до судового розгляду на 09 год. 00 хв. 16 липня 2010 року . Судове засідання відбудеться в приміщенні адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 245, із повним фіксуванням судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Запропонувати відповідачу подати до 16 липня 2010 року заперечення проти позову та докази, які у нього є.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Відповідачеві направити копію позовної заяви з доданими до неї копіями документів.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Особи, які беруть участь у справі та не можуть з поважних причин прибути до суду, зобов'язані завчасно повідомити про це суд.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя А.С. Чала

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.07.2010
Оприлюднено05.03.2018
Номер документу72562751
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3311/10/2370

Ухвала від 16.07.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.С. Чала

Ухвала від 06.07.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.С. Чала

Постанова від 26.07.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Чала А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні