Ухвала
від 12.03.2018 по справі 812/582/18
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

7.1

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

12 березня 2018 року СєвєродонецькСправа № 812/582/18

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Борзаниця С.В., перевіривши матеріали позовної заяви Державної екологічної інспекції у Луганській області до Комунального підприємства Світанок про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю),

ВСТАНОВИВ:

06 березня 2018 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Державної екологічної інспекції у Луганській області до Комунального підприємства Світанок про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

Розглянувши матеріали позовної заяви, суд дійшов такого.

Пунктом 3 частини першої статті 171 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) встановлено, що суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтями 160, 161, 172 цього Кодексу.

Статтею 160 КАС України встановлені вимоги до форми і змісту позовної заяви.

Пунктами 2, 11 частини п'ятої статті 160 КАС України передбачено, що в позовній заяві зазначається:

повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб); поштовий індекс; ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України); реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості відомі позивачу), відомі номери засобів зв'язку, офіційна електронна адреса або адреса електронної пошти.

Згідно частини шостої статті 160 КАС України якщо позовна заява подається представником, то у ній додатково зазначаються відомості, зазначені у пункті 2 частини п'ятої цієї статті стосовно представника.

В порушення вищевказаної норми представником позивача в позовній заяві не зазначені свої ідентифікаційні данні, а також не вказано повне найменування відповідача.

Згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань повне найменування відповідача - Комунальне підприємство Петропавлівської селищної ради Світанок .

Позивачу слід надати суду уточнену позовну заяву, в якій зазначити: ідентифікаційні данні представника позивача, повне найменування відповідача. Також позивачу слід надати суду копії уточненої позовної заяви відповідно до кількості учасників справи.

Згідно з частиною першою статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтями 160, 161 цього Кодексу, протягом п'яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Керуючись статтями 160, 161, 169, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Державної екологічної інспекції у Луганській області до Комунального підприємства Світанок про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) залишити без руху.

Запропонувати позивачеві протягом п'яти календарних днів з дня отримання цієї ухвали усунути зазначені в ухвалі недоліки позовної заяви шляхом надання до суду уточненої позовної заяви та її копій відповідно до кількості учасників справи.

В разі неусунення вказаних недоліків у встановлений термін позовну заяву буде повернуто позивачеві.

Копію ухвали про залишення позовної заяви без руху невідкладно надіслати позивачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена.

СуддяОСОБА_1

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.03.2018
Оприлюднено14.03.2018
Номер документу72678034
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/582/18

Ухвала від 12.04.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 20.03.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 12.03.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні