Ухвала
від 13.03.2018 по справі 172/1468/17
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 172/1468/17

Провадження № 2/172/111/18

"13" березня 2018 р. Васильківський районний суд Дніпропетровської області у складі

судді - Філіппова Є.Є.

секретаря - Лук"яненко О.В.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в сел. Васильківка у відсутність сторін, без фіксації судового засідання технічними засобами, цивільну справу за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Прод-Транс", ОСОБА_3 третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ПрАТ "Страхова компанія "Провідна" про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди,-

В С Т А Н О В И В:

Позивачі звернулися до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Прод-Транс", ОСОБА_3 третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ПрАТ "Страхова компанія "Провідна"про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Позов прийнято до провадження і призначено підготовче засідання.

Згідно ст. 189 ЦПК України - Завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Представник відповідача в судове засідання не з"явився, електронною поштою надіслав заперечення по справі.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У відповідності до вимог ст. 197 ЦПК України - у підготовчому засіданні суд також у разі необхідності заслуховує уточнення позовних вимог та заперечень проти них та розглядає відповідні заяви та з'ясовує, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві.

Згідно ч.2 ст. 198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках: 3) в інших випадках, коли питання, визначені частиною другою статті 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Враховуючи викладене, підготовче судове засідання слід відкласти, повідомити осіб, що беруть участь у справі про час та місце проведення підготовчого засідання.

Керуючись ст.ст.189, 196- 198ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Підготовче засідання за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Прод-Транс", ОСОБА_3 третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ПрАТ "Страхова компанія "Провідна" про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди - відкласти на 13.00 год. 29 березня 2018 року.

Повідомити осіб, що беруть участь у справі про час та місце проведення підготовчого засідання.

Сторони або їх представники допускаються до участі у засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що підтверджує повноваження їх представників.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою: - http://vs.dp.court.gov.ua/sud0405/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є.Є.Філіппов

Дата ухвалення рішення13.03.2018
Оприлюднено15.03.2018
Номер документу72706365
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

Судовий реєстр по справі —172/1468/17

Рішення від 29.05.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Філіппов Є. Є.

Ухвала від 07.05.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Філіппов Є. Є.

Ухвала від 29.03.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Філіппов Є. Є.

Ухвала від 13.03.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Філіппов Є. Є.

Ухвала від 20.02.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Філіппов Є. Є.

Ухвала від 23.01.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Філіппов Є. Є.

Ухвала від 02.01.2018

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Філіппов Є. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні