Ухвала
від 22.03.2018 по справі 461/4035/17
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/4035/17

Провадження № 1-во/461/14/18

УХВАЛА

іменем України

22.03.2018 року м. Львів

Галицький районний суд м. Львова у складі:

головуючого судді Зубачик Н.Б.,

секретаря судових засідань Пелех О.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м.Львові питання про виправлення описки в ухвалі Галицького районного суду м.Львова від 14.03.2018 року

в с т а н о в и в:

ухвалою Галицького районного суду м. Львова від 14.03.2018 року клопотання задоволено. Надано слідчому слідчого відділу УСБ України у Львівській області Гнідь А.Ю. або за його дорученням слідчим слідчого відділу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області Салівончику Сергію Олеговичу, Баценку Івану Сергійовичу, Кувачову Дмитру Володимировичу, Печатнікову Сергію Володимировичу, Євтушенку Максиму Сергійовичу, Таранову Миколі Вікторовичу, Чурсіну Павлу Олексійовичу, Шевченку Андрію Валентиновичу, Пономаренко Ганні Олександрівні, Лановому Валерію Валерійовичу, Тарасенку Богдану Олеговичу, Андрєєвій Валентині Євгенівні, Андрійчуку Андрію Миколайовичу, Супруну Андрію Петровичу, Кобріну Володимиру Михайловичу, Савчуку Євгену Олеговичу, Тарадойні Сергію Сергійовичу, Поліщук Євгену Олександровичу, Лакомському Івану Ярославовичу, Тивоненку Максиму Юрійовичу, Коломієць Владлені Вікторівні, Костюку Максиму Станіславовичу дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що становлять банківську таємницю, з можливістю їх копіювання (роздруку) у приміщенні ПАТ «ВіЕйБі Банк», (код за ЄДРПОУ №19017842), розташованому у м. Київ, вул. Г. Тороповського (І. Дубового), буд. 18, зокрема щодо здійснення банківських операцій по банківських рахунках № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , а саме: роздруківок руху коштів по вищевказаних рахунках (гривневому та валютному) із обов`язковим зазначенням дат, сум, валюти, даних про банківські установи та їх рахунки, на які перераховувались грошові кошти, призначення платежів, назв контрагентів, їх кодів, місцезнаходження, номерів рахунків, на які перераховані грошові кошти, за період з моменту відкриття рахунку по день виконання ухвали (у разі використання транзитних або інших рахунків для здійснення переказів грошових коштів, обов`язково вказати повний шлях проходження грошових коштів) з наданням інформації в електронному та паперовому вигляді; платіжних доручень на перерахування грошових коштів по вищевказаних рахунках; документів щодо ідентифікації власників рахунків, на які здійснювалися перерахування коштів з вищевказаних рахунків, та які здійснювали перерахування на вищевказаний рахунок; документів щодо ідентифікації ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (ЄДРПОУ 35233096) в системі клієнт-банк; юридичних справ клієнта ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (ЄДРПОУ 35233096) вказаної фінансової установи, включаючи договори про відкриття рахунків, заяв на відкриття рахунків та здійснення інших банківських операцій протягом усього терміну дії.

Слідчим суддею встановлено, що у 10 абзаці мотивувальної частини ухвали Галицького районного суду м. Львова від 14.03.2018 року допущено описку, а саме зазначено, що «у ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 36610145) наявне дочірнє підприємство «Олімп» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 35327278)» замість «під час проведення досудового розслідування отримано відомості про наявність у ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 36610145) дочірнього підприємства «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 35233096)».

Також, допущено описку в 11 абзаці мотивувальної частини ухвали Галицького районного суду м. Львова від 14.03.2018 року, а саме зазначено «Окрім того встановлено, що у ДП «Олімп» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 35327278) відкрито рахунки у ПАТ «ВіЕсБанк» (79000, м. Львів вул. Грабовського, 11), а саме: № НОМЕР_3 (840-долар США), № НОМЕР_3 (978-євро), № НОМЕР_3 (980-українська гривня), що могли використовуватися його службовими особами для вчинення протиправних дій, пов`язаних із розтратою коштів у великих розмірах» замість «Окрім того встановлено, що ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 35233096) відкрито рахунок у ПАТ «ВіЕйБі Банк» (м.Київ, вул. Дегтярівська, 27Т, 04119), а саме № НОМЕР_1 та у Львівській філії ПАТ «ВіЕйБі Банк» за № НОМЕР_2 , що могли використовуватися його службовими особами для вчинення протиправних дій, пов`язаних із розтратою коштів у великих розмірах».

Окрім того, слідчим суддею встановлено, що у 2 абзаці резолютивної частини вказаної ухвали допущено описку в написанні адреси місця знаходження установи, в якій необхідно вилучити вищевказані документи, а саме зазначено «у приміщенні ПАТ «ВіЕйБі Банк», (код за ЄДРПОУ №19017842), розташованому у м. Київ, вул. Г. Тороповського (І. Дубового), буд. 18» замість вірного «у приміщенні ПАТ «ВіЕйБі Банк», (код за ЄДРПОУ №19017842), розташованого за адресою: м.Київ, вул. Дегтярівська, 27Т, 04119, у приміщенні уповноваженої особи з питань ліквідації ПАТ «ВіЕйБі Банк» за адресою: м.Київ, вул. Г.Тороповського (І.Дубового), 18, у приміщенні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що розташоване за адресою: м.Київ, вул. Січових Стрільців, 17».

Відповідно до ч.1ст.379 КПК Українисуд має право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне виправити вищевказані описки та викласти абзаци 10 та 11 мотивувальної частини та абзац 2 резолютивної частини ухвали від 14.03.2018 року у справі № 461/4035/17 (провадження № 1-кс/461/1393/18) за клопотанням старшого слідчого в ОВС 1-го відділення СВ Управліня СБ України у Львівській області Галаджун Р.М. про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів в наступній редакції відповідно:

«Слідчим суддею встановлено, що під час проведення досудового розслідування отримано відомості про наявність у ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 36610145) дочірнього підприємства «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 35233096)»;

«Окрім того встановлено, що ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 35233096) відкрито рахунок у ПАТ «ВіЕйБі Банк» (м.Київ, вул. Дегтярівська, 27Т, 04119), а саме № НОМЕР_1 та у Львівській філії ПАТ «ВіЕйБі Банк» за № НОМЕР_2 , що могли використовуватися його службовими особами для вчинення протиправних дій, пов`язаних із розтратою коштів у великих розмірах»;

«Надати слідчому слідчого відділу УСБ України у Львівській області Гнідь А.Ю. або за його дорученням слідчим слідчого відділу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області Салівончику Сергію Олеговичу, Баценку Івану Сергійовичу, Кувачову Дмитру Володимировичу, Печатнікову Сергію Володимировичу, Євтушенку Максиму Сергійовичу, Таранову Миколі Вікторовичу, Чурсіну Павлу Олексійовичу, Шевченку Андрію Валентиновичу, Пономаренко Ганні Олександрівні, Лановому Валерію Валерійовичу, Тарасенку Богдану Олеговичу, Андрєєвій Валентині Євгенівні, Андрійчуку Андрію Миколайовичу, Супруну Андрію Петровичу, Кобріну Володимиру Михайловичу, Савчуку Євгену Олеговичу, Тарадойні Сергію Сергійовичу, Поліщук Євгену Олександровичу, Лакомському Івану Ярославовичу, Тивоненку Максиму Юрійовичу, Коломієць Владлені Вікторівні, Костюку Максиму Станіславовичу дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що становлять банківську таємницю, з можливістю їх копіювання (роздруку) у приміщенні ПАТ «ВіЕйБі Банк», (код за ЄДРПОУ №19017842), розташованого за адресою: м.Київ, вул. Дегтярівська, 27Т, 04119, у приміщенні уповноваженої особи з питань ліквідації ПАТ «ВіЕйБі Банк» за адресою: м.Київ, вул. Г.Тороповського (І.Дубового), 18, у приміщенні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що розташоване за адресою: м.Київ, вул. Січових Стрільців, 17, зокрема щодо здійснення банківських операцій по банківських рахунках № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , а саме: роздруківок руху коштів по вищевказаних рахунках (гривневому та валютному) із обов`язковим зазначенням дат, сум, валюти, даних про банківські установи та їх рахунки, на які перераховувались грошові кошти, призначення платежів, назв контрагентів, їх кодів, місцезнаходження, номерів рахунків, на які перераховані грошові кошти, за період з моменту відкриття рахунку по день виконання ухвали (у разі використання транзитних або інших рахунків для здійснення переказів грошових коштів, обов`язково вказати повний шлях проходження грошових коштів) з наданням інформації в електронному та паперовому вигляді; платіжних доручень на перерахування грошових коштів по вищевказаних рахунках; документів щодо ідентифікації власників рахунків, на які здійснювалися перерахування коштів з вищевказаних рахунків, та які здійснювали перерахування на вищевказаний рахунок; документів щодо ідентифікації ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (ЄДРПОУ 35233096) в системі клієнт-банк; юридичних справ клієнта ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (ЄДРПОУ 35233096) вказаної фінансової установи, включаючи договори про відкриття рахунків, заяв на відкриття рахунків та здійснення інших банківських операцій протягом усього терміну дії».

Враховуючи вищевикладене та керуючисьст.ст. 369, 371, 372, 379 КПК України, слідчий суддя

у х в а л и в :

Виправити описки, допущені у десятому, одинадцятому абзацах мотивувальної частини та у другому абзаці резолютивної частини ухвали Галицького районного суду м.Львова від 14.03.2018 року у справі № 461/4035/17 (провадження № 1-кс/461/1393/18) за клопотанням старшого слідчого в ОВС 1-го відділення СВ Управліня СБ України у Львівській області Галаджун Р.М. про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів.

Абзаци 10 та 11 мотивувальної частини та абзац 2 резолютивної частини ухвали від 14.03.2018 року у справі № 461/4035/17 (провадження № 1-кс/461/1393/18) за клопотанням старшого слідчого в ОВС 1-го відділення СВ Управліня СБ України у Львівській області Галаджун Р.М. про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів викласти в наступній редакції відповідно:

«Слідчим суддею встановлено, що під час проведення досудового розслідування отримано відомості про наявність у ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 36610145) дочірнього підприємства «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 35233096)»;

«Окрім того встановлено, що ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (код ЄДРПОУ 35233096) відкрито рахунок у ПАТ «ВіЕйБі Банк» (м.Київ, вул. Дегтярівська, 27Т, 04119), а саме № НОМЕР_1 та у Львівській філії ПАТ «ВіЕйБі Банк» за № НОМЕР_2 , що могли використовуватися його службовими особами для вчинення протиправних дій, пов`язаних із розтратою коштів у великих розмірах»;

«Надати слідчому слідчого відділу УСБ України у Львівській області Гнідь А.Ю. або за його дорученням слідчим слідчого відділу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області Салівончику Сергію Олеговичу, Баценку Івану Сергійовичу, Кувачову Дмитру Володимировичу, Печатнікову Сергію Володимировичу, Євтушенку Максиму Сергійовичу, Таранову Миколі Вікторовичу, Чурсіну Павлу Олексійовичу, Шевченку Андрію Валентиновичу, Пономаренко Ганні Олександрівні, Лановому Валерію Валерійовичу, Тарасенку Богдану Олеговичу, Андрєєвій Валентині Євгенівні, Андрійчуку Андрію Миколайовичу, Супруну Андрію Петровичу, Кобріну Володимиру Михайловичу, Савчуку Євгену Олеговичу, Тарадойні Сергію Сергійовичу, Поліщук Євгену Олександровичу, Лакомському Івану Ярославовичу, Тивоненку Максиму Юрійовичу, Коломієць Владлені Вікторівні, Костюку Максиму Станіславовичу дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що становлять банківську таємницю, з можливістю їх копіювання (роздруку) у приміщенні ПАТ «ВіЕйБі Банк», (код за ЄДРПОУ №19017842), розташованого за адресою: м.Київ, вул. Дегтярівська, 27Т, 04119, у приміщенні уповноваженої особи з питань ліквідації ПАТ «ВіЕйБі Банк» за адресою: м.Київ, вул. Г.Тороповського (І.Дубового), 18, у приміщенні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що розташоване за адресою: м.Київ, вул. Січових Стрільців, 17, зокрема щодо здійснення банківських операцій по банківських рахунках № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , а саме: роздруківок руху коштів по вищевказаних рахунках (гривневому та валютному) із обов`язковим зазначенням дат, сум, валюти, даних про банківські установи та їх рахунки, на які перераховувались грошові кошти, призначення платежів, назв контрагентів, їх кодів, місцезнаходження, номерів рахунків, на які перераховані грошові кошти, за період з моменту відкриття рахунку по день виконання ухвали (у разі використання транзитних або інших рахунків для здійснення переказів грошових коштів, обов`язково вказати повний шлях проходження грошових коштів) з наданням інформації в електронному та паперовому вигляді; платіжних доручень на перерахування грошових коштів по вищевказаних рахунках; документів щодо ідентифікації власників рахунків, на які здійснювалися перерахування коштів з вищевказаних рахунків, та які здійснювали перерахування на вищевказаний рахунок; документів щодо ідентифікації ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (ЄДРПОУ 35233096) в системі клієнт-банк; юридичних справ клієнта ДП «Спектр» ТзОВ «ТКС Гідроресурс» (ЄДРПОУ 35233096) вказаної фінансової установи, включаючи договори про відкриття рахунків, заяв на відкриття рахунків та здійснення інших банківських операцій протягом усього терміну дії».

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Зубачик Н.Б.

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення22.03.2018
Оприлюднено28.02.2023
Номер документу72920691
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —461/4035/17

Ухвала від 27.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 27.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 17.09.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 29.08.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 29.08.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 24.07.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 11.05.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 11.05.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 22.03.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

Ухвала від 22.03.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Зубачик Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні