Ухвала
від 23.03.2018 по справі 543/1222/17
ОРЖИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

543/1222/17

2/543/59/18

У Х В А Л А

23.03.2018 селище Оржиця

Оржицький районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Гришка О.Я., при секретарі Федорині А.А., з участю представника позивача ОСОБА_1, представника Оржицького районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області ОСОБА_2, розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в селищі Оржиця Полтавської області цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Оржицького районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, ОСОБА_4 з обмеженою відповідальністю Кредекс фінанс , третя особа: приватний нотаріус Оржицького районного нотаріального округу Полтавської області ОСОБА_5, про зняття арешту з нерухомого майна,-

в с т а н о в и в :

В судове засідання 23.03.2018 року представник відповідача ОСОБА_4 з обмеженою відповідальністю Кредекс фінанс не з'явився, до суду надійшло клопотання представника відповідача про відкладення розгляду справи та направлення на їхню адресу копії позовної заяви та доданих матеріалів для підготовки пояснень по суті позовних вимог. Клопотання мотивоване тим, що відповідачем не було отримано копій позовної заяви та доданих матеріалів.

У питанні задоволення клопотання учасники справи поклалися на розсуд суду.

Суд приймає до уваги, що поштові відправлення з копією позовної заяви, доданих документів, копіями процесуальних документів та судових повісток було направлено на адресу, зазначену позивачем у справі, однак, як вбачається з відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, адреса місцезнаходження відповідачаОСОБА_4 з обмеженою відповідальністю Кредекс фінанс : 04112, м.Київ, ВУЛИЦЯ АВІАКОНСТРУКТОРА ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО, будинок 8, офіс 4.

При таких обставинах, для забезпечення реалізації прав цього відповідача, передбачених ст. 43, 49 ЦПК України, розгляд справи необхідно відкласти, відповідачу направити копію позовної заяви, доданих до неї документів, копій ухвал про відкриття провадження у справі, про призначення підготовчого засідання у справі, про закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до розгляду, надати відповідачу строк для подання відзиву на позов, позивачу строк для надання відповіді на відзив відповідача, відповідачеві - для надання заперечень.

Керуючись ст. 178-180, 353 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Розгляд справи відкласти на 9 год. 00 хв. 15 травня 2018 року.

Направити на адресу відповідача ОСОБА_4 з обмеженою відповідальністю Кредекс фінанс копію позовної заяви, доданих до неї документів, копії ухвал про відкриття провадження у справі, про призначення підготовчого засідання у справі, про закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до розгляду, копію цієї ухвали.

Копію цієї ухвали направити (вручити) учасникам справи.

Визначити відповідачу ОСОБА_4 з обмеженою відповідальністю Кредекс фінанс п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Встановити позивачу п'ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої - п'ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу ОСОБА_4 з обмеженою відповідальністю Кредекс фінанс п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої - п'ятої ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення23.03.2018
Оприлюднено25.03.2018
Номер документу72929063
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —543/1222/17

Рішення від 15.05.2018

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Рішення від 15.05.2018

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 23.03.2018

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 22.02.2018

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 23.01.2018

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 08.12.2017

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 29.11.2017

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні