Ухвала
від 28.03.2018 по справі 130/2844/17
ЖМЕРИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/130/215/2018

130/2844/17

У Х В А Л А

про заочний розгляд справи

28.03.2018 р. м. Жмеринка

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді: Заярного А.М.,

секретаря Буга Р.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Жмеринці в приміщенні суду цивільну справу за позовом Публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України в особі філії Вінницьке обласне управління публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України , третя особа Жмеринський міськрайонний відділ ДВС Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області до ОСОБА_1 про зняття майна з - під арешту,

ВСТАНОВИВ:

Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України в особі філії - Вінницького обласного управління публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України звернулось до суду з позовом до ОСОБА_1 про зняття арешту з майна.

Представник позивача в судове засідання призначене на 28.03.2018 року не з'явився, надав заяву про розгляд справи у його відсутність, не заперечував проти винесення заочного рішення в разі неявки відповідача.

Представник третьої особи - Жмеринського міськрайонного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області у судові засідання не з'явився, хоча про час та місце розгляду справи повідомлявся судом неодноразово та завчасно (а.с.61, 67), заперечень та власної позиції суду не заявив.

Відповідач ОСОБА_1 належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи судовою повісткою, що підтверджується поштовим повідомленням наявним в матеріалах справи (а.с.63,68) в судове засідання не з'явився, клопотання про розгляд справи у його відсутність, відкладення розгляду справи, не надав, позов не оспорив, відзив на позовну заяву не наддав, а також додатково викликався за допомогою оголошення розміщеному на офіційному веб-порталі Судова влада України .

Відповідно до ч. 1 ст. 280 ЦПК України, у разі, якщо відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання; відповідач не з'явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; відповідач не подав відзив, якщо позивач не заперечує проти такого вирішення справи, суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування цих умов, а тому розгляд справи слід провести заочно.

Керуючись ст.ст. 280, 281 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Провести розгляд справи за позовом Публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України в особі філії Вінницьке обласне управління публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України , третя особа Жмеринський міськрайонний відділ ДВС Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області до ОСОБА_1 про зняття майна з - під арешту та ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Жмеринського

міськрайонного суду ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення28.03.2018
Оприлюднено29.03.2018
Номер документу73003546
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття майна з - під арешту

Судовий реєстр по справі —130/2844/17

Рішення від 28.03.2018

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Заярний А. М.

Ухвала від 28.03.2018

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Заярний А. М.

Ухвала від 26.02.2018

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Заярний А. М.

Ухвала від 07.02.2018

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Заярний А. М.

Ухвала від 12.12.2017

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Заярний А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні