Ухвала
від 28.03.2018 по справі 201/3059/18
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 11-п/774/235/18 Справа № 201/3059/18 Слідчий суддя - Суддя-доповідач - ОСОБА_1

Категорія: ст. КПК України

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

28 березня 2018 року м.Дніпро

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді-доповідача ОСОБА_1

суддів: ОСОБА_2 , ОСОБА_3

за участю

секретаря судового засідання ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання Жовтневого районного суду м.Дніпропетровська про направлення матеріалів за клопотанням представника ТОВ «Ігроманія» ОСОБА_5 до іншого суду,

ВСТАНОВИЛА :

До Апеляційного суду Дніпропетровської області надійшло подання Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська про направлення клопотання представника ТОВ «Ігроманія» ОСОБА_5 про скасування арешту майна до іншого суду.

Суд першої інстанції зазначив, що на даний час в Жовтневому районному суді м.Дніпропетровська фактично працює вісім суддів, п`ять з яких є слідчими суддями. Слідчі судді ОСОБА_6 та ОСОБА_7 знаходяться у основній щорічній відпустці до 27 березня 2018 року включно. Слідчі судді ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , та ОСОБА_10 знаходяться на лікарняному. Клопотання на підставі положення про автоматизовану систему документообігу суду КП Д-3, в автоматичному режимі було розподілено, однак на даний час більше працюючих суддів з відповідною спеціалізацією та які є слідчими суддями в Жовтневому районному суді м. Дніпропетровська не має, утворити склад суду для розгляду зазначеного клопотання неможливо.

Заслухавши суддю-доповідача, вивчивши матеріали подання, колегія суддів вважає, що подання не підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 34 КПК України кримінальне провадження передається на розгляд іншого суду, зокрема, у випадку, якщо після задоволення відводів (самовідводів) чи в інших випадках неможливо утворити новий склад суду для судового розгляду.

Згідно ч. 2 ст. 34 КПК України питання про направлення кримінального провадження з одного суду до іншого в межах юрисдикції одного суду апеляційної інстанції вирішується колегією суддів відповідного суду апеляційної інстанції за поданням місцевого суду або за клопотанням сторін чи потерпілого.

Аналізуючи доводи подання, колегія вважає за необхідне зазначити, що відсутні об`єктивні дані про те, що перебування суддів ОСОБА_8 , ОСОБА_9 та ОСОБА_10 на лікарняному є настільки тривалим, що унеможливлює їх участь у розгляді клопотання адвоката ОСОБА_5 . Крім того, 27 березня 2018 року сплив термін перебування суддів ОСОБА_6 та ОСОБА_7 у основній щорічній відпустці.

З урахуванням наведеного колегія суддів не вбачає, що дійсно в Жовтневому районному суді м.Дніпропетровська неможливо утворити склад суду для судового розгляду клопотання представника ТОВ «Ігроманія» ОСОБА_5 про скасування арешту майна, та не знаходить підстав для задоволення подання суду першої інстанції.

Керуючись ст. ст. 32, 34 КПК України, колегія суддів,-

ПО СТА Н ОВ ИЛА:

Подання Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська залишити без задоволення.

Матеріали за клопотанням представника ТОВ «Ігроманія» ОСОБА_5 про скасування арешту майна повернути до Жовтневого районного суду м.Дніпропетровська для здійснення судового розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Судді:




ОСОБА_1 ОСОБА_2 ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення28.03.2018
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу73009606
СудочинствоКримінальне
Сутьнаправлення матеріалів за клопотанням представника ТОВ «Ігроманія» ОСОБА_5 до іншого суду

Судовий реєстр по справі —201/3059/18

Ухвала від 11.04.2018

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Ходаківський М. П.

Ухвала від 28.03.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Крот С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні