Ухвала
від 24.01.2018 по справі 671/107/18
ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 671/107/18

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

24 січня 2018 року м. Волочиськ

Суддя Волочиського районного суду Хмельницької області Бабій О.М., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Волочиського районного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області про звільнення успадкованого майна з-під арешту,

встановила:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Волочиського районного відділу ДВС ГТУЮ у Хмельницькій області про звільнення успадкованого майна з-під арешту, а саме з 1/4 частини квартири АДРЕСА_1.

Адреси місця проживання та місця знаходження сторін:

1) ОСОБА_1: 31200, АДРЕСА_2.

2)Волочиський районний відділ ДВС ГТУЮ у Хмельницькій області: 31200, Хмельницька область, м. Волочиськ, вул. Лисенка, 4.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Враховуючи вимоги ст. ст. 274, 276, 277 ЦПК України, суд дійшов висновку про розгляд справи в порядку загального позовного провадження, у зв'язку з чим її слід призначити до підготовчого засідання.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,-

ухвалила:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Волочиського районного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області про звільнення успадкованого майна з-під арешту та відкрити загальне позовне провадження.

Призначити підготовче засідання у даній справі на 21 лютого 2018 року на 17 годину 00 хвилин з участю сторін в приміщенні Волочиського районного суду Хмельницької області (Хмельницька область, м. Волочиськ, вул. Лисенка, 4).

В підготовче засідання викликати сторони, надіславши їм копію ухвали про відкриття провадження, а відповідачу - також копію позовної заяви з додатками.

Відповідач має право протягом 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали, але не пізніше 21 лютого 2018 року, надіслати суду відзив на позовну заяву відповідно до ст. ст. 178, 191 ЦПК України і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, та зазначення документів і доказів, які не можуть бути ним подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання та подати відповідне письмове клопотання, яке повинно відповідати ст. ст. 84, 183 ЦПК України.

Відповідач має право в цей же строк надіслати позивачу копії відзиву та доданих до нього документів (рекомендованим повідомленням), після чого надати суду підтверджуючі відомості направлення таких.

Роз'яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач має право надати відповідь на відзив за нормами ст. 179 ЦПК України. В свою чергу відповідач у запереченні має право викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань та аргументів, мотиви їх визнання чи відхилення.

Відповідач також має право пред'явити зустрічний позов відповідно до ст. ст. 193, 194 ЦПК України у строк для подання відзиву, який повинен відповідати вимогам ст. ст. 175, 177 ЦПК України.

Роз'яснити учасникам справи, що останні зобов'язані відповідно до ст. ст. 43, 83 ЦПК України в строк не пізніше 21 лютого 2018 року подати усі наявні у них докази та не приховувати такі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://vl.km.court.gov.ua./sud2203/gromadyanam/csz

Апеляційна скарга на ухвалу суду в частині недотримання правил підсудності може бути подана до апеляційного суду Хмельницької області через Волочиський районний суд Хмельницької області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.М. Бабій

Дата ухвалення рішення24.01.2018
Оприлюднено30.03.2018
Номер документу73058854
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення успадкованого майна з-під арешту

Судовий реєстр по справі —671/107/18

Рішення від 11.06.2018

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Рішення від 11.06.2018

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 23.04.2018

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

Ухвала від 24.01.2018

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Бабій О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні