Ухвала
від 30.03.2018 по справі 382/2012/17
ЯГОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 382/2012/17

Провадження 2/382/169/18

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

"30" березня 2018 р. Яготинський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Литвин Л. І.

при секретарі Чемерис С. О.,

за участю адвоката ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Яготин справу за позовом ОСОБА_2 до Яготинського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа - загальноосвітня школа І-Ш ступенів № 2" Яготинської районної ради Київської області, м. Яготин вул.Б. Хмельницького,1, третя особа: ОСОБА_3, Приватне акціонерне товариство "Європейський страховий союз", м. Київ вул. Дашавська, 25 оф.89 про відшкодування матеріальної шкоди

Встановив:

В провадженні Яготинського районного суду знаходиться справа за позовом ОСОБА_2 до Яготинського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа - загальноосвітня школа І-Ш ступенів № 2" Яготинської районної ради Київської області, третя особа: ОСОБА_3, Приватне акціонерне товариство "Європейський страховий союз" про відшкодування матеріальної шкоди

В судовому засіданні позивач заявив клопотання про залучення до участі в справі в якості третьої особи Моторно транспортне страхове бюро (МТСБУ), оскільки вони будуть здійснювати виплати за зобов"язаннями ПрАТ "Європейський страховий союз".

Представник відповідача та третя особа ОСОБА_3 проти клопотання не заперечували.

Представник третьої особи ПрАТ "Європейський страховий союз" в судове засідання не з"явився, про день та час розгляду справи повідомлений належним чином.

В силу ч.1, ч.3 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання...у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї із сторін. Їх може бути залучено до участі в справі також за заявою учасників справи. Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов"язки третіх осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Перевіривши матеріали справи, заслухавши думку сторін, враховуючи, що Моторно транспортне страхове бюро (МТСБУ) взяло на себе зобов"язання ПрАТ "Європейський страховий союз" щодо здійснення виплат, суд вважає за необхідне залучити його до участі в справі в якості третьої особи.

Керуючись ст. 53 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Залучити до участі в справі в якості третьої особи Моторно транспортне страхове бюро (МТСБУ), м. Київ, Русанівський бульвар, буд.8, направивши їм копію позовної заяви.

Суддя Литвин Л. І.

СудЯготинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення30.03.2018
Оприлюднено01.04.2018
Номер документу73066565
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —382/2012/17

Рішення від 09.10.2018

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Рішення від 09.10.2018

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Ухвала від 07.09.2018

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Ухвала від 18.04.2018

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Ухвала від 30.03.2018

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Ухвала від 06.12.2017

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні