Ухвала
від 20.03.2018 по справі 187/1328/17
ПЕТРИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПЕТРИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 187/1328/17

2/0187/14/18

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"20" березня 2018 р. смт. Петриківка

Петриківський районний суд Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Говорухи В.О., за участю секретаря судового засідання Догадайло М.В., розглянувши в залі суду, у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до ОСОБА_3 сільської ради Царичанського району Дніпропетровської області про визнання права власності у порядку спадкування за законом, третя особа: Царичанська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області,-

Встановив:

06.12.2017 до суду звернулася позивач ОСОБА_1 з позовом до ОСОБА_2, який діє у своїх інтересах та в інтересах неповнолітнього ОСОБА_4, Іванівської сільської ради Петриківського району про визнання права власності на дві земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Петриківської селищної ради Петриківського району Дніпропетровської області, в порядку спадкування за заповітом після померлої 23.04.2017 ОСОБА_5, посилаючись на те, що державним нотаріусом Царичанської державної нотаріальної контори їй було відмовлено у видачі свідоцтва про право на спадщину через те, що посвідчувальний напис у заповіті не відповідає вимогам законодавства.

26.12.2017 ухвалою судді Петриківського районного суду Дніпропетровської області відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

19.02.2018 до суду надійшла уточнена позовна заява від ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Іванівської сільської ради Петриківського району про визнання права власності у порядку спадкування за законом, третя особа: Царичанська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області.

Ухвалою суду від 21.02.2018 у даній справі первісного відповідача - Іванівську сільську раду Петриківського району замінено належним відповідачем - ОСОБА_3 сільською радою Царичанського району Дніпропетровської області.

Під час підготовчого провадження з'ясовано, що сторони не бажають укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду та провести врегулювання спору за участю судді.

Від позивачів ОСОБА_1 та ОСОБА_4 надійшли заяви про проведення підготовчого судового засідання без їх участі, позов підтримують в повному обсязі (а.с. 54, 55).

Представник відповідача ОСОБА_3 сільської ради Царичанського району Дніпропетровської області в підготовче судове засідання не з'явився. До суду надіслали заяву про розгляд справи без участі представника сільської ради.

Третя особа - Царичанська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області надали до суду заяву про розгляд справи без участі представника нотконтори.

Визначено обставини справи, які підлягають встановленню, докази сторін відносно таких обставин та з'ясовано, що сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі.

Визначено порядок розгляду справи для чого визначено дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті та встановлено порядок з'ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

З'ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат.

Керуючись статтями 189-200 ЦПК України, суд -

Постановив:

Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до ОСОБА_3 сільської ради Царичанського району Дніпропетровської області про визнання права власності у порядку спадкування за законом, третя особа: Царичанська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області та призначити справу до судового розгляду по суті на 29 березня 2018 року об 13-30 годині в залі № 2 Петриківського районного суду Дніпропетровської області.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя:ОСОБА_6

СудПетриківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення20.03.2018
Оприлюднено11.04.2018
Номер документу73223291
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —187/1328/17

Рішення від 29.03.2018

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Ухвала від 20.03.2018

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Рішення від 29.03.2018

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Ухвала від 21.02.2018

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Ухвала від 26.12.2017

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні