Ухвала
від 13.04.2018 по справі 506/101/18
КРАСНООКНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Красноокнянський районний суд Одеської області

Справа № 506/101/18

Провадження № 2/506/126/18

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

13.04.2018 року Красноокнянський районний суд Одеської області в складі головуючого судді ЧЕБОТАРЕНКО О.Л.

секретаря НЕЧИТАЙЛО Є.О.

за участю позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в с.м.т. Окни цивільну справу за позовом

ОСОБА_1 до ОСОБА_3, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Гулянська сільська рада Окнянського району Одеської області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_3, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Гулянська сільська рада Окнянського району Одеської області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Позивач в підготовчому судовому засіданні позов підтримав та просив витребувати: з Відділу освіти, культури і молодіжної політики Окнянської райдержадміністрації Одеської області інформацію, чи працює ОСОБА_3 в Гулянській сільській бібліотеці чи Гулянському НВК на даний час, якщо не працює - то з якого часу та причини її звільнення; з Окнянського ВП Подільського ВП ГУНП в Одеській області - відомості, чи оголошувався розшук ОСОБА_3 та результати розшуку; з Красноокнянського районного суду Одеської області - копію рішення суду про розірвання шлюбу, зареєстрованого між ОСОБА_4 та ОСОБА_3, а також викликати в судове засідання в якості свідків ОСОБА_5 та ОСОБА_6.

Відповідач в підготовче судове засідання не з'явилася, про причини неявки суд не повідомила, хоча про день та час проведення підготовчого судового засідання була повідомлена належним чином. Тому суд визнає причини її неявки неповажними і тому підготовче судове засідання відповідно до п.1 ч.3 ст.223 ЦПК України проведено у відсутність відповідача.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору в судове засідання не з'явився, про причини неявки суд не повідомив, хоча про день та час проведення підготовчого судового засідання був повідомлений належним чином. Тому суд визнає причини його неявки неповажними і тому підготовче судове засідання відповідно до п.1 ч.3 ст.223 ЦПК України проведено у відсутність представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Відповідач відзив на позов не подала.

Відповідно до п.7 ч.2 ст.197 ЦПК України, з метою забезпечення повного і об'єктивного розгляду справи, слід витребувати: з Відділу освіти, культури і молодіжної політики Окнянської райдержадміністрації Одеської області інформацію, чи працює ОСОБА_3 в Гулянській сільській бібліотеці чи Гулянському НВК на даний час, якщо не працює - то з якого часу та причини її звільнення; з Окнянського ВП Подільського ВП ГУНП в Одеській області - відомості, чи оголошувався розшук ОСОБА_3 та результати розшуку; з Красноокнянського районного суду Одеської області - копію рішення суду про розірвання шлюбу, зареєстрованого між ОСОБА_4 та ОСОБА_3, а також викликати в судове засідання в якості свідків ОСОБА_5 та ОСОБА_6, задовольнивши клопотання позивача.

Крім того, судом було визначено порядок дослідження доказів під час судового розгляду.

Інших заяв та клопотань про затвердження мирової угоди, передачу справи на розгляд третейського суду, про бажання звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді, про уточнення позовних вимог та заперечень проти них, про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, про витребування додаткових доказів чи забезпечення доказів, призначення експертизи, виклик експертів, залучення спеціаліста, перекладача, про забезпечення позову, про зустрічне забезпечення, про направлення судових доручень сторонами не подано.

Таким чином, спір до судового розгляду не врегульовано, в підготовчому судовому засіданні виконано вимоги, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, а тому є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189, 197-200 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Гулянська сільська рада Окнянського району Одеської області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням та призначити справу до судового розгляду по суті на 02.05.2018 року на 09:30 год. у залі судових засідань Красноокнянського районного суду Одеської області за адресою: с.м.т. Окни Одеської області, вул. Шевченка, 4.

Витребувати з Відділу освіти, культури і молодіжної політики Окнянської райдержадміністрації Одеської області інформацію, чи працює ОСОБА_3 в Гулянській сільській бібліотеці чи Гулянському НВК на даний час, якщо не працює - то з якого часу та причини її звільнення.

Витребувати з Окнянського ВП Подільського ВП ГУНП в Одеській області відомості, чи оголошувався розшук ОСОБА_3 та результати розшуку.

Витребувати з Красноокнянського районного суду Одеської області копію рішення суду про розірвання шлюбу, зареєстрованого між ОСОБА_4 та ОСОБА_3.

Викликати в судове засідання в якості свідків мешканців с.Гулянка Окнянського району Одеської області - ОСОБА_5 та ОСОБА_6.

Відповідно до ч.4 ст.91 ЦПК України попередити свідків про кримінальну відповідальність за ст.ст.384, 385 КК України за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_7

СудКрасноокнянський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення13.04.2018
Оприлюднено19.04.2018
Номер документу73399900
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —506/101/18

Рішення від 11.05.2018

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

Ухвала від 13.04.2018

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

Ухвала від 16.03.2018

Цивільне

Красноокнянський районний суд Одеської області

Чеботаренко О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні