Ухвала
від 18.04.2018 по справі 465/719/18
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/719/18

2/465/1630/18

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

18.04.2018 м. Львів

Суддя Франківського районного суду м. Львова Козюренко Р.С., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до КП ЛОР Навчальні посібники про стягнення заробітної плати, -

в с та н о в и в:

У провадження судді 18.04.2018 надійшла вказана позовна заява, згідно з якою позивач просить стягнути заробітну плату та середній заробіток за час затримки розрахунку.

Дослідивши матеріали позовної заяви, вважаю, що така подана з додержанням вимог статті 175 ЦПК України, підсудна Франківському районному суду м. Львова, підстав для її повернення та відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

Відповідно до вимог п. 4 ч. 2 ст. 187 ЦПК України про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначається, зокрема, за якими правилами позовного провадження (загального чи спрощеного) буде розглядатися справа.

Згідно з положеннями абз.2 ч. 4 ст. 19 ЦПК України загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Відповідно до ч.3 ст.274 ЦПК України при вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує, зокрема: значення справи для сторін; категорію та складність справи; обсяг та характер доказів у справі.

Враховуючи викладене, вважаю, що справу слід розглядати за правилами загального позовного провадження та призначити судове засідання.

З наведених міркувань та керуючись ст.ст. 19, 27, 187, 258-261, 274 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до КП ЛОР Навчальні посібники про стягнення заробітної плати .

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити судове засідання в приміщенні Франківського районного суду м. Львова на 14 год. 00 хв. 04.05.2018.

У судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали надіслати учасникам судового розгляду, а відповідачу одночасно й копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: https://court.gov.ua/sud1326.

Ухвала може бути оскаржена лише у зв'язку з порушенням правил підсудності в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги до Апеляційного суду Львівської області через Франківський районний суд м. Львова протягом п'ятнадцяти днів з дня її складання. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Роз'яснити учасникам справи, що у разі невручення ухвали суду у день її складення, вони мають право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня її вручення учаснику. Строк на апеляційне оскарження також може бути поновлений в разі його пропуску з інших поважних причин, крім випадків, визначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Р.С. Козюренко

СудФранківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення18.04.2018
Оприлюднено19.04.2018
Номер документу73470517
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —465/719/18

Рішення від 17.07.2018

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Козюренко Р. С.

Ухвала від 18.04.2018

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Козюренко Р. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні