Рішення
від 17.04.2018 по справі 607/1315/18
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17.04.2018 Справа №607/1315/18

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області в складі:

головуючого - судді Вийванко О. М.

за участю секретаря судового засідання Хримко У. А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом директора закладу освіти І-ІІІ ступенів Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Король Ірини Ярославівни, яка діє в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до ОСОБА_4, ОСОБА_5, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Служба у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради, про стягнення аліментів, -

В С Т А Н О В И В :

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 2, 4, 12, 13, 76-78, 258-268, 273, 352-355 ЦПК України, суд, -

В И Р І Ш И В :

Задовольнити позов директора закладу освіти І-ІІІ ступенів Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Король Ірини Ярославівни, яка діє в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до ОСОБА_4, ОСОБА_5, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Служба у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради, про стягнення аліментів.

Стягувати з ОСОБА_4 та ОСОБА_5 на користь закладу освіти І-ІІІ ступенів Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації аліменти на утримання неповнолітньої дитини - ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_1, у розмірі 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, з врахуванням індексації, щомісячно, починаючи з 25 січня 2018 року, і до досягнення дитиною повноліття.

Стягувати з ОСОБА_4 та ОСОБА_5 на користь закладу освіти І-ІІІ ступенів Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації аліменти на утримання неповнолітньої дитини - ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_2, у розмірі 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, з врахуванням індексації, щомісячно, починаючи з 25 січня 2018 року, і до досягнення дитиною повноліття.

Стягнути з ОСОБА_4 та ОСОБА_5 на користь держави судовий збір у розмірі 704,80 грн. (сімсот чотири гривні 80 копійок) в рівних частках.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційної скарги не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення суду, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до апеляційного суду Тернопільської області або через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області.

Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частину рішення суду або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 Цивільного процесуального кодексу України.

Рішення суду підлягає до негайного виконання у межах суми платежу за один місяць.

Позивач: Заклад освіти І-ІІІ ступенів Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, місцезнаходження: м. Тернопіль вул. Братів Бойчуків, 6, код 21157160.

Відповідач: ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_3, реєстраційний номер облікової картки платника податків - невідомий, паспорт громадянина України НОМЕР_3, виданий 15.11.2002 р. Зборівським РВ УМВС України в Тернопільській області, зареєстроване місце проживання: с. Загір'я Зборівського району Тернопільської області.

Відповідач: ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_5, реєстраційний номер облікової картки платника податків - невідомий, зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1.

Третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Служба у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради, місцезнаходження: м. Тернопіль бульвар Шевченка, 1.

Повний текст рішення суду буде складено протягом десяти днів з дня закінчення розгляду справи.

Головуючий суддяО. М. Вийванко

Дата ухвалення рішення17.04.2018
Оприлюднено20.04.2018
Номер документу73492342
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —607/1315/18

Рішення від 17.04.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Рішення від 17.04.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 07.02.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні