Ухвала
від 23.04.2018 по справі 382/834/17
ЯГОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 382/834/17

Провадження № 2/382/28/18

УХВАЛА

Іменем України

23.04.2018 року Яготинський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Литвин Л. І.

при секретарі Чемерис С.О.

за участю адвоката ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Яготин справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "ДДМ ЕСТЕЙТ", смт. Калита Броварського району Київської області, вул. Леніна, 53, ОСОБА_3 міської ради Київської області про визнання недійсними договорів, скасування рішень про державну реєстрацію та визнання права на оренду земельної ділянки,

Встановив:

В провадженні Яготинського районного суду знаходиться справа за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "ДДМ ЕСТЕЙТ", ОСОБА_3 міської ради Київської області про визнання недійсними договорів, скасування рішень про державну реєстрацію та визнання права на оренду земельної ділянки.

Позивачка звернулася до суду із заявою, в котрій відмовилася від позову та просила закрити провадження у справі.

Представник позивачки повторно просив оголосити перерву в судовому засіданні, оскільки позивачка не припинила його повноважень як представника, проте, він не може з нею зустрітися, остання відмовляється виходити на зв"язок, а тому у нього виникають сумніви у підставах подання позивачкою заяви про відмову від позову.

Представник відповідача ТОВ "ДДМ ЕСТЕЙТ" просив суд прийняти відмову від позову позивачки.

Представник відповідача ОСОБА_3 міської ради Київської області в судове засідання не з"явився, про день та час розгляду справи повідомлений належним чином, звернувся до суду з заявою, в котрій просив розглянути справу у його відсутності.

В силу ч.1, ч. 3 ст. 206 ЦПК України позивач може відмовитися від позову, а відповідач-визнати позов на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві. У разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі.

В силу п. 4 ч.1 ст. 255 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

11 квітня 2018 року ОСОБА_2 подала до суду заяву про відмову від позову.

18 квітня 2018 року в судовому засіданні була оголошена перерва за клопотанням адвоката для з"ясування підстав подачі позивачкою заяви про відмову від позову.

23 квітня 2018 року ОСОБА_2 особисто через канцелярію суду зареєструвала заяву про те, що вона підтримує заяву про відмову від позову та просить розглянути вказане клопотання без її участі та участі представника.

Перевіривши матеріали справи, заслухавши думку учасників судового розгляду, враховуючи, що відмова від позову не суперечить закону та не порушує права, свободи чи інтереси інших осіб, суд вважає, що є всі підстави для прийняття відмови від позову та для закриття провадження у справі.

Керуючись ст. ст. 206, 255 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти відмову від позову ОСОБА_2 по справі за позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "ДДМ ЕСТЕЙТ", смт. Калита Броварського району Київської області, вул. Леніна, 53, код ЄДРПОУ 39455541, ОСОБА_3 міської ради Київської області про визнання недійсними договорів, скасування рішень про державну реєстрацію та визнання права на оренду земельної ділянки.

Провадження у справі закрити.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Київської області шляхом подання апеляційної скарги через Яготинський районний суд Київської області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя Литвин Л.І.

Дата ухвалення рішення23.04.2018
Оприлюднено24.04.2018
Номер документу73539442
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —382/834/17

Ухвала від 23.04.2018

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Ухвала від 03.07.2017

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Ухвала від 25.05.2017

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні