Ухвала
від 24.04.2018 по справі 171/497/18
АПОСТОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 171/497/18

2/171/467/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"24" квітня 2018 р. м. Апостолове

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Семенової Н.М.,

за участю секретаря Ровної Н.А.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Апостолівської міської ради Апостолівського району про встановлення факту родинних відносин, про визнання права власності в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Апостолівської міської ради Апостолівського району про встановлення факту родинних відносин, про визнання права власності в порядку спадкування за законом.

Представник позивача, підтримавши заявлені позовні вимоги, у підготовчому судового засіданні заявив клопотання про витребування копії спадкової справи після смерті ОСОБА_2, який помер 21 серпня 2016 року, інформаційну довідку зі Спадкового реєстр про наявність ( відсутність) посвідченого заповіту, спадкового договору та виданого свідоцтва про право на спадщину після смерті спадкодавця, відомості про осіб, які прийняли спадщину після смерті ОСОБА_2, допит свідків ОСОБА_3, ОСОБА_4.

Відповідач про час та місце розгляду справи повідомлений завчасно належним чином, надав до суду лист в якому просить слухати у справу у відсутності представника Апостолівської міської ради.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

У підготовчому судовому засіданні суд, вивчивши письмові докази, додані до позову, виконав необхідні процесуальні дії, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Оскільки позивач свої позовні вимоги підтримав, відповідач відзив на позовне надав, сторони не виявили бажання щодо проведення врегулювання спору за участю судді, у справі остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, вчинено всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, то за таких обставин підготовче провадження підлягає закриттю, а справа повинна бути призначена до судового розгляду по суті у передбачений законом строк з викликом в судове засідання учасників справи.

Керуючись ст.ст.196, 197, 198, 200, 247 Цивільного процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Апостолівської міської ради про встановлення факту родинних відносин, про визнання права власності в порядку спадкування за законом.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 22 травня 2018 року на 11-00 годину у залі судового засідання № 4, в приміщенні Апостолівського районного суду Дніпропетровської області, про що повідомити сторони.

Витребувати у приватного нотаріуса ОСОБА_5В копію спадкової справи після смерті ОСОБА_2, який помер 21 серпня 2016 року.

Викликати та допитати свідків ОСОБА_3, який проживає ІНФОРМАЦІЯ_1;

ОСОБА_4, АДРЕСА_1.

Встановити наступний порядок дослідження доказів: вступне слово сторін, допит свідків,ознайомлення з письмовими доказами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:ОСОБА_6

СудАпостолівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення24.04.2018
Оприлюднено25.04.2018
Номер документу73566682
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —171/497/18

Рішення від 02.11.2018

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Семенова Н. М.

Ухвала від 24.04.2018

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Семенова Н. М.

Ухвала від 26.03.2018

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Семенова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні