Ухвала
від 23.04.2018 по справі 759/12542/17
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

пр. № 2/759/1979/18

ун. № 759/12542/17

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 квітня 2018 року м. Київ

Святошинського районного суду м. Києва

у складі: головуючого судді Ул'яновської О.В.,

секретаря судового засідання Чернишук К.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовними вимогами ОСОБА_1 до Товарисвта з обмеженою відповідальністю Київське міське довідково-інформаційне підприємство Київміськдовідка про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, невиплаченої заробітної плати, середньої заробітної плати за час затримки розрахунку та вихідної допомоги,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Святошинського районного суду м. Києва знаходиться вищезазначена цивільна справа.

Позивачем було подано до суду клопотання про витребування доказів з Товариства з обмеженою відповідальністю Київське міське довідково-інформаційне підприємство Київміськдовідка (01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 50-Б, літ. Г., оф. 39) ЄДОПОУ: 14349410 належним чином завірені наступні копії: протокол Загальних зборів та наказ, згідно якого ОСОБА_1 була звільнена з посади директора; витяг з платіжних відомостей по заробітній платі ОСОБА_1 за період роботи на посаді директора; довідку про середню заробітну плату за останні 6 місяців, що передували звільненню, клопотання мотивує тим, що у неї існують складнощі в отриманні вказаних доказів.

Сторони у судове засідання не з'явилися, продень, час та місце розгляду заяви повідомлялися належним чином, що згідно ст. 118 ЦПК України їх неявка не перешкоджає розгляду поданої заяви.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

За нормою ч. 1 ст. 81 ЦПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно положень ч. ч. 1, 6, 7 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня вручення ухвали.

Беручи до уваги предмет спору, заявлені вимоги і наявні у матеріалах справи документи, а також враховуючи, що обставини цивільних справ з'ясовуються судом на засадах змагальності, суд вважає, що підлягають витребуванню докази за заявленим клопотанням позивача.

На підставі вищевикладеного, керуючись вимогами ст. ст. 76, 77, 81, 84, 118 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовними вимогами ОСОБА_1 до Товарисвта з обмеженою відповідальністю Київське міське довідково-інформаційне підприємство Київміськдовідка про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, невиплаченої заробітної плати, середньої заробітної плати за час затримки розрахунку та вихідної допомоги задовольнити.

Витребувати від з Товариства з обмеженою відповідальністю Київське міське довідково-інформаційне підприємство Київміськдовідка (01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 50-Б, літ. Г., оф. 39) ЄДОПОУ: 14349410 належним чином завірені наступні копії документів:

- протокол Загальних зборів та наказ, згідно якого ОСОБА_1 була звільнена з посади директора;

- витяг з платіжних відомостей по заробітній платі ОСОБА_1 за період роботи на посаді директора;

- довідку про середню заробітну плату за останні 6 місяців, що передували звільненню.

У разі неможливості надати вказану заяву та інформацію повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня вручення ухвали.

Попереджаю, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осію до відповідальності не звільняє їх від обов'язку подати витребувані судом докази. (ч. 8 та ч. 9 ст. 84 Цивільного процесуального кодексу України)

Витребувані ухвалою вказані докази надіслати до Святошинського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 142, каб. 21 в термін до 08.06.2018.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м. Києва протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя: О.В. Ул'яновська

Дата ухвалення рішення23.04.2018
Оприлюднено25.04.2018
Номер документу73578045
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, невиплаченої заробітної плати, середньої заробітної плати за час затримки розрахунку та вихідної допомоги

Судовий реєстр по справі —759/12542/17

Ухвала від 08.06.2018

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ул`яновська О. В.

Ухвала від 23.04.2018

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ул`яновська О. В.

Ухвала від 07.09.2017

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ул`яновська О. В.

Ухвала від 28.08.2017

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ул`яновська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні