Ухвала
від 03.05.2018 по справі 453/346/18
СКОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 453/346/18

№ провадження 2/453/300/18

УХВАЛА

підготовчого судового засідання

03 травня 2018 року Сколівський районний суд Львівської області у складі:

головуючого - судді Микитина В.Я. ,

секретаря судових засідань ОСОБА_1 ,

з участю представника позивача ОСОБА_2 ,

та представника відповідача ОСОБА_3 ,

провівши підготовче засідання у залі суду у м. Сколе Львівської області у цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5 сільської ради Сколівського району Львівської області про визнання права власності на нерухоме майно у порядку спадкування за законом,-

в с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_4 27.03.2018 року звернувся в суд із позовом до відповідача ОСОБА_5 сільської ради Сколівського району Львівської області, в якому просить визнати за ним право власності на житловий будинок (позначений у технічному паспорті літерою А-1), загальною площею 75,2 кв. м., житловою площею 32,2 кв. м., з господарськими спорудами - трьома сараями (позначені у технічному паспорті літерами Б, В та Ж), погребом (позначений у технічному паспорті літерою Г), убиральнею (позначена у технічному паспорті літерою Д), навісом (позначений у технічному паспорті літерою Е) та колодязем (позначений у технічному паспорті літерою к1 ), розташований у с. Опорець Сколівського району Львівської області по вул. Т. Шевченка, 219, у порядку спадкування за законом після смерті племінника ОСОБА_6, який помер 21.06.2017 року у с. Опорець Сколівського району Львівської області.

Ухвалою судді від 28.03.2018 року вказаний позов залишено без руху та надано термін для усунення визначених у такій ухвалі недоліків.

Ухвалою судді від 05.04.2018 року, після усунення недоліків, вказаний позов прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі. Справу призначено до розгляду за правилами загального позовного провадження із визначенням дати підготовчого засідання.

Про дату, час та місце підготовчого засідання усі учасники справи були повідомлені належним чином завчасно.

Належно уповноважена представник позивача - ОСОБА_2 позов підтримала повністю, навела підстави для його задоволення.

Належно уповноважена представник відповідача - сільський голова ОСОБА_3 підтвердила обставини, викладені у позові, при вирішенні спору поклалася на розсуд суду. Відзиву на позовну заяву не подавала.

У підготовчому засіданні учасники справи не заперечили проти його закриття та призначення справи до судового розгляду по суті.

Одночасно представниками сторін заявлено клопотання про витребування у Сколівській державній нотаріальній конторі Львівської області належно засвідчену копію спадкової справи після смерті ОСОБА_6, який помер 21.06.2017 року у с. Опорець Сколівського району Львівської області . Таке клопотання підлягає задоволенню.

Одночасно судом витребувано належно засвідчені копії з книг погосподарського обліку на домогосподарствоу с. Опорець Сколівського району Львівської області по вул. Т. Шевченка, 219.

Інших клопотань від учасників справи не надходило.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є усі підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті. Розгляд справи по суті у підготовчому засіданні, незважаючи на фактичне визнання представником відповідача позову, неможливий, в силу витребування судом документів.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи), для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд дійшов висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд ,-

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5 сільської ради Сколівського району Львівської області про визнання права власності на нерухоме майно у порядку спадкування за законом , на 19 червня 2018 року об 12 год. 00 хв. , у приміщенні Сколівського районного суду Львівської області (Львівська область, м. Сколе, вул. Д. Галицького, буд. 8 ).

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Витребувати у Сколівській державній нотаріальній конторі Львівської області належно засвідчену копію спадкової справи після смерті ОСОБА_6, який помер 21.06.2017 року у с. Опорець Сколівського району Львівської області .

Витребувати в ОСОБА_5 сільській раді Сколівського району Львівської області належно засвідчені копії з книг погосподарського обліку на домогосподарствоу с. Опорець Сколівського району Львівської області по вул. Т. Шевченка, 219.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя В.Я. Микитин

СудСколівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення03.05.2018
Оприлюднено05.05.2018
Номер документу73775303
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —453/346/18

Постанова від 13.05.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Постанова від 13.05.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 05.12.2018

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 01.11.2018

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 08.08.2018

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Шеремета Н. О.

Рішення від 19.06.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Рішення від 19.06.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Ухвала від 03.05.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Ухвала від 05.04.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Ухвала від 28.03.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні