Ухвала
від 04.05.2018 по справі 598/681/17
ЗБАРАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 598/681/17

провадження № 2/598/37/2018

УХВАЛА

іменем України

"04" травня 2018 р. Збаразький районний суд Тернопільської області

в складі : головуючого Гудими І.В.

секретаря Жиляк Н.Я.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в місті Збаражі цивільну справу в порядку загального позовного провадження за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю Агро-промислова фірма Калина с.Киданці Збаразького району Тернопільської області до ОСОБА_1, ОСОБА_2, товариства з обмеженою відповідальністю Каменяр-К с.Киданці Збаразького району Тернопільської області, державного реєстратора Кременецької міської ради Тернопільської області про скасування рішення про державну реєстрацію права оренди на земельні ділянки,-

в с т а н о в и в :

В провадженні Збаразького районного суду Тернопільської області знаходиться цивільна справа за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю Агро-промислова фірма Калина с.Киданці Збаразького району Тернопільської області до ОСОБА_1, ОСОБА_2, товариства з обмеженою відповідальністю Каменяр-К с.Киданці Збаразького району Тернопільської області, державного реєстратора Кременецької міської ради Тернопільської області про скасування рішення про державну реєстрацію права оренди на земельні ділянки.

Підготовче судове засідання по розгляду даної справи призначалося на 19 квітня 2018 року та 04 травня 2018 року. Однак, представник позивача, яка була належним чином повідомлена про день, час і місце слухання справи, в судове засідання не з'явилася. Не було повідомлено нею і про причини неявки її в судові засідання. При цьому від неї на адресу суду не надходила заява про розгляд справи за її відсутності.

Дослідивши матеріали справи, беручи до уваги те, що у відповідності до вимог ч.5 ст.223 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду у разі повторної неявки позивача в судове засідання без поважних причин або неповідомлення ним про причини неявки, і від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, тому суд приходить до висновку, що позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю Агро-промислова фірма Калина с.Киданці Збаразького району Тернопільської області до ОСОБА_1, ОСОБА_2, товариства з обмеженою відповідальністю Каменяр-К с.Киданці Збаразького району Тернопільської області, державного реєстратора Кременецької міської ради Тернопільської області про скасування рішення про державну реєстрацію права оренди на земельні ділянки слід залишити без розгляду.

На підставі наведеного та керуючись ч.5 ст.223, п.3 ч.1 ст. 257, ст.ст. 260, 261, 353, 354 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю Агро-промислова фірма

Калина с.Киданці Збаразького району Тернопільської області до ОСОБА_1, ОСОБА_2, товариства з обмеженою відповідальністю Каменяр-К с.Киданці Збаразького району Тернопільської області, державного реєстратора Кременецької міської ради Тернопільської області про скасування рішення про державну реєстрацію права оренди на земельні ділянки залишити без розгляду.

Дана ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Тернопільської області через Збаразький районний суд протягом п`ятнадцяти днів з дня її підписання. Якщо ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, учасник справи має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом 15 днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

СУДДЯ: ГУДИМА І.В.

СудЗбаразький районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення04.05.2018
Оприлюднено05.05.2018
Номер документу73784370
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —598/681/17

Ухвала від 04.05.2018

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 03.04.2018

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 21.03.2018

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 21.02.2018

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 20.06.2017

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 16.06.2017

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні