Ухвала
від 23.04.2018 по справі п/811/2302/17
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про призначення до розгляду заяви про заміну про заміну стягувача у виконавчому листі

та заяви про виправлення описки у виконавчому листі

23 квітня 2018 року м. Кропивницький Справа № П/811/2302/17

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Притула К.М., перевіривши заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області про заміну стягувача у виконавчому листі та заяву про виправлення описки у виконавчому листі у справі за позовом Кропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області до Пологового будинку №2 ім. "Святої Анни" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду із заявами про заміну стягувача у виконавчому листі та про виправлення описки у виконавчому листі у справі за позовом Кропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області до Пологового будинку №2 ім. "Святої Анни" про стягнення заборгованості.

Відповідно до ч.1 ст. 374 КАС України суд, який видав виконавчий документ, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі, чи визнати виконавчий документ таким, що не підлягає виконанню.

Відповідно до ч.1 ст. 379 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Зміст та форма заяви про заміну стягувача у виконавчому листі та заяві та про виправлення описки у виконавчому листі відповідає вимогам статті 167 КАС України, підстави для повернення та залишення без розгляду відсутні.

Керуючись ст. 167, 379 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Призначити до розгляду заяви про заміну стягувача у виконавчому листі та про виправлення описки у виконавчому листі на 02.05.2018 року о 9:00 год. в приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40, зал судового засідання № 1, 7-й поверх.

Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду К.М. Притула

Дата ухвалення рішення23.04.2018
Оприлюднено17.05.2018
Номер документу73922394
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/2302/17

Ухвала від 02.05.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 23.04.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Рішення від 22.01.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 18.12.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні