Ухвала
від 14.05.2018 по справі 2-1273/11
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ОСОБА_1

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-1273/11

Провадження № 2/210/1187/18

У Х В А Л А

іменем України

"14" травня 2018 р.

Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

головуючого-судді Хлистуненко О.В.

секретаря судового засідання Куксенко О.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4, третя особа: Комунальне підприємство Житлово-експлуатаційна організація №8 , сектор ГІРФО Дзержинського РВ КМУ УМВС України в Дніпропетровській області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні судді перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4, третя особа: Комунальне підприємство Житлово-експлуатаційна організація №8 , сектор ГІРФО Дзержинського РВ КМУ УМВС України в Дніпропетровській області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням.

Позивач в підготовче судове засідання не з'явилась, до початку підготовчого судового засідання подала заяву, в якій просить суд залишити без розгляду її позовну заяву. Дану заяву просить розглянути за відсутності позивача, не заперечує проти розгляду даної заяви за відсутності відповідачі, третіх осіб, їх представників та без здійснення фіксації судового засідання технічними засобами.

Відповідач ОСОБА_4 в судове засідання не з'явився, надав заяву, згідно якої просить розглянути цивільну справу за відсутності відповідача, проти задоволення позовної заяви заперечує у повному обсязі, не заперечує проти залишення без розгляду позовної заяви, а також не заперечує проти розгляду даної заяви та цивільної справи №2-1273/11 за відсутності позивача, третіх осіб, їх представників та без здійснення фіксації судового засідання технічними засобами.

Інші учасники в судове засідання не з'явились, про час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Враховуючи викладене, суд вважає, що судове засідання можливо провести без участі сторін, на підставі наявних у справі доказів, без фіксування судового засідання технічними засобами, що буде відповідати вимогам ст.247 ЦПК України.

Суд, дослідивши матеріли справи, прийшов до наступних висновків.

Згідно із ч. 2 ст. 49 ЦПК України позивачеві належить право визначення предмета, підстав та обсягу позовних вимог.

Відповідно до п.1 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду.

Пунктом 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи принцип диспозитивності цивільного процесу, суд вважає за необхідне заяву позивача задовольнити та залишити позовні вимоги без розгляду.

Згідно ч. 2 ст. 257 ЦПК України, особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Керуючись ст. ст. 200, 257 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_2, ОСОБА_3 до ОСОБА_4, третя особа: Комунальне підприємство Житлово-експлуатаційна організація №8 , сектор ГІРФО Дзержинського РВ КМУ УМВС України в Дніпропетровській області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням залишити без розгляду.

Роз'яснити позивачу, що після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду, він має право звернутися до суду повторно.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Дніпропетровської області через Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області шляхом подачі апеляційної скарги в 15-денний строк з дня проголошення ухвали.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: О. В. Хлистуненко

СудДзержинський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення14.05.2018
Оприлюднено17.05.2018
Номер документу73991582
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1273/11

Рішення від 06.10.2011

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Бобуйок А. Д.

Ухвала від 05.10.2021

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 07.04.2021

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Кошель Б. І.

Рішення від 27.10.2011

Цивільне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Циганок В. Г.

Ухвала від 11.07.2011

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Федотова В. М.

Ухвала від 25.10.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Завгородній Є. В.

Ухвала від 14.05.2018

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Хлистуненко О. В.

Ухвала від 11.04.2018

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Хлистуненко О. В.

Ухвала від 26.02.2018

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Хлистуненко О. В.

Ухвала від 21.06.2011

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні