Ухвала
від 15.02.2018 по справі 826/7144/17
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

15 лютого 2018 року справа №826/7144/17

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Кузьменка В.А., за участю секретаря Яцюти М.С. та представників:

позивача : не з'явилися;

відповідача 1: Ходорича О.М.;

відповідача 2: Куценка О.В.;

третьої особи 1: не з'явилися;

третьої особи 2: не з'явилися

розглянувши в судовому засіданні клопотання представника Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про заміну назви відповідача в адміністративній справі

за позовомПідприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Казус" до треті особи 1. Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 2. Комунального підприємства "Київблагоустрій" 1. Товариство з обмеженою відповідальністю "Дрімкард" 2. Подільська районна в місті Києві державна адміністрація провизнання дій протиправними, визнання протиправним та скасування доручення В С Т А Н О В И В:

Підприємство у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Казус" (далі по тексту - позивач, ТОВ "Казус") звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (далі по тексту - відповідач 1) та Комунального підприємства "Київблагоустрій" (далі по тексту - відповідач 2), в якому просить: 1) визнати протиправними дії відповідачів щодо включення до переліку елементів благоустрою, щодо яких мають бути вжиті заходи шляхом демонтажу літнього майданчика при кафе, барі чи ресторані (всесезонний), що розташовані біля приміщення, яке знаходиться в оренді ТОВ "Дрімкард", для влаштування для влаштування ресторану на підставі договору суборенди з позивачем, за адресою: м. Київ, вул. Петра Сагайдачного, 27-Б; 2) визнати протиправним та скасувати доручення відповідача 1 №064-5570 від 30 травня 2017 року, що стосується демонтажу літнього майданчика при кафе, барі чи ресторані (всесезонний), що розташовані біля приміщення, яке знаходиться в оренді ТОВ "Дрімкард", для влаштування для влаштування ресторану на підставі договору суборенди з позивачем, за адресою: м. Київ, вул. Петра Сагайдачного, 27-Б.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 06 червня 2017 року відкрито провадження в адміністративній справі №826/7144/17, закінчено підготовче провадження та призначено судове засідання.

В судовому засіданні 15 лютого 2018 року представник Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) заявлено клопотання про зміну назви відповідача з Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на Департамент міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Судом встановлено, що рішенням Київської міської ради від 08 грудня 2016 року №544/1548 перейменовано Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Враховуючи викладене, Окружний адміністративний суд міста Києва вважає за необхідне задовольнити клопотання Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та замінити назву відповідача з Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на Департамент міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

На підставі вищенаведеного, статті 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Клопотання представника Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про заміну назви відповідача задовольнити.

2. Замінити назву відповідача з Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3. Відкласти розгляд справи на 17 травня 2018 року о 16 год. 40 хв.

4. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Відповідно до частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Суддя В.А. Кузьменко

Дата ухвалення рішення15.02.2018
Оприлюднено17.05.2018
Номер документу74027212
СудочинствоАдміністративне
Сутьзаміну назви відповідача в адміністративній справі за позовомПідприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Казус" до

Судовий реєстр по справі —826/7144/17

Рішення від 27.05.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 27.05.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 15.02.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 06.06.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 06.06.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні