Постанова
від 17.05.2018 по справі 211/1319/18
ДОВГИНЦІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 211/1319/18

Провадження № 3/211/928/18

П О С Т А Н О В А

іменем України

17 травня 2018 року суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ОСОБА_1, розглянувши адміністративний матеріал, що надійшов з Державної фіскальної служби Головного управління ДФС у Дніпропетровській області про притягнення до адміністративної відповідальності:

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянина України, керівника ТОВ КМК-Меблі ,

-за ч. 1 ст.163-2 КУпАП, -

встановила:

До Довгинцівського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області надійшов протокол про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_2 за ч. 1 ст. 163-2 КУпАП.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що дану справу необхідно повернути для належного оформлення до Державної фіскальної служби Головного управління ДФС у Дніпропетровській області.

У відповідності з п. 2 ч. 1 ст. 278 КУпАП орган (посадова особа) при підготовці до розгляду справи про адміністративне правопорушення вирішує питання, зокрема, чи правильно складено протокол та інші матеріали справи про адміністративне правопорушення.

Згідно п.1 ст. 256 КУпАП у протоколі про адміністративне правопорушення зазначаються: дата і місце його складення, посада, прізвище, ім'я, по батькові особи, яка склала протокол; відомості про особу, яка притягається до адміністративної відповідальності (у разі її виявлення); місце, час вчинення і суть адміністративного правопорушення; нормативний акт, який передбачає відповідальність за дане правопорушення; прізвища, адреси свідків і потерпілих, якщо вони є; пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності; інші відомості, необхідні для вирішення справи. Якщо правопорушенням заподіяно матеріальну шкоду, про це також зазначається в протоколі.

Вивчивши матеріали справи суд приходить до висновку, що адміністративний матеріал слід повернути на дооформлення, у зв'язку з різницею в написанні прізвища особа, яка притягається до адміністртивної відповідальності.

Так, згідно акту ДФС України та податкового повідомлення-рішення вказано прізвище Мєлкумов , а згідно протоколу про адміністративне правопорушення прізвище вказано, як Мєлкулов .

Враховуючи те, що вищезазначений недолік у оформленні даної адміністративної справи не може бути усунений у суді, вважаю за необхідне повернути адміністративний матеріал для належного оформлення.

У зв'язку з вищевикладеним, керуючись ст. ст. 22, 283, 284 КУпАП,-

постановила:

Справу про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_2 за ч. 2 ст.163-2 КУпАП повернути для належного оформлення до Державної фіскальної служби Головного управління ДФС у Дніпропетровській області.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя Д.М.Ніколенко

СудДовгинцівський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення17.05.2018
Оприлюднено18.05.2018
Номер документу74030129
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —211/1319/18

Постанова від 03.07.2018

Адмінправопорушення

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко С. В.

Постанова від 17.05.2018

Адмінправопорушення

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ніколенко Д. М.

Постанова від 17.04.2018

Адмінправопорушення

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні