Ухвала
від 05.03.2018 по справі 760/9559/17
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 760/9559/17

Провадження № 2/760/1529/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 березня 2018 року Солом'янський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Усатової І.А.,

за участю секретаря Ковальської К.О.,

позивача ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні, в залі суду, в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Полірем-Центр про стягнення заборгованості по заробітній платі, -

В С ТА Н О В И В:

В провадженні Солом'янського районного суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Полірем-Центр про стягнення заборгованості по заробітній платі.

У судовому засіданні судом було поставлено на обговорення питання про витребування доказів від Публічного акціонерного товариства "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ".

Позивач у судовому засіданні не заперечував проти витребування доказів.

Представник відповідача в судове засідання не з'явився, однак, його неявка не перешкоджає вирішенню питання про витребування доказів у його відсутність.

Суд, заслухавши позивача, вивчивши матеріали справи, прийшов до висновку, про необхідність витребування доказів, виходячи з наступного.

Як визначено положеннями ч. 2 ст. 77 ЦПК України, предметом доказування є обставини, що підтверджують заявлені вимоги чи заперечення або мають інше значення для розгляду справи і підлягають встановленню при ухваленні судового рішення.

Відповідно до частини 1 ст. 81 ЦПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Виходячи з предмету та підстав позову, характеру спірних правовідносин, обставин, які підлягають встановленню під час судового розгляду, суд приходить до висновку про необхідність витребувати від Публічного акціонерного товариства "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" доказів, так як вважає, що запитуванні докази мають значення для розгляду справи і підлягають встановленню при ухваленні судового рішення.

На підставі викладеного та керуючись ст. 84 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Витребувати від Публічного акціонерного товариства "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" ( 01011, м.Київ, вулиця Лєскова, буд. 9 ) наступну інформацію:

Чи видавалися ОСОБА_1, РНОКПП НОМЕР_1, платіжні картки за період з 2012 року по 2015 рік включно, із зазначенням терміну дії платіжних карток ?

Чи проводилося нарахування ОСОБА_1, РНОКПП НОМЕР_1, заробітної плати на платіжні картки від Товариства з обмеженою відповідальністю Полірем-Центр , код ЄДРПОУ 30574719, за період з 2012 року по 2015 рік включно?

Чи знімалися кошти із належних ОСОБА_1, РНОКПП НОМЕР_1, платіжних карток?

Запитувану інформацію надати до 12 червня 2018 року на адресу Солом'янського районного суду м. Києва: 03113, м. Київ, вул. Полковника Шутова, буд.1.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов'язку подати витребувані судом докази.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення05.03.2018
Оприлюднено22.05.2018
Номер документу74116021
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —760/9559/17

Рішення від 20.06.2018

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Усатова І. А.

Ухвала від 03.07.2018

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Усатова І. А.

Рішення від 20.06.2018

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Усатова І. А.

Ухвала від 05.03.2018

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Усатова І. А.

Ухвала від 01.06.2017

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кицюк В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні