Ухвала
від 22.05.2018 по справі 802/2048/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

м. Вінниця

22 травня 2018 р. Справа № 802/2048/17-а

Вінницький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Жданкіної Наталії Володимирівни,

за участю:

представника позивача: не з'явився,

представників відповідача 1: Мацькова О.П., Пустовіта В.В.,

представника відповідача 2: не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до Відділу освіти Шаргородської районної державної адміністрації Вінницької області (відповідач 1), Голинчинецької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шаргородського району Вінницької області (відповідач 2) про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду,

в с т а н о в и в :

В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до Відділу освіти Шаргородської районної державної адміністрації Вінницької області, Голинчинецької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шаргородського району Вінницької області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду.

10.05.2018 позивачем та відповідачем 1 подано клопотання про зупинення провадження у даній справі на підставі п. 4 ч. 1 ст. 236 КАС України, а саме для надання часу сторонам для примирення.

Обґрунтовуючи дане клопотання сторони зазначили, що частина виявлених порушень уже усунута, а інша буде усунута протягом трьох місяців, а тому доцільно буде врегулювати спір між сторонами мирним шляхом для чого слід надати їм час для примирення.

Представник позивача в судове засіданні призначене на 22.05.2018 не з'явився, разом з тим через канцелярію суду подав клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Представник відповідача 1 в судовому засіданні заявлені сторонами клопотання підтримав та просив зупинити провадження у даній справі строком на три місяці.

Визначаючись щодо наявності підстав для зупинення провадження у даній справі, суд виходив із наступного.

Згідно п. 4 ч. 1 ст. 236 КАС України суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Cуд приходить до переконання, що клопотання є обґрунтованим і таким, що дає достатні підстави для зупинення провадження у цій адміністративній справі за пунктом 4 частини 1 статті 236 КАС України, адже примирення сторін є важливим етапом врегулювання спору мирним шляхом.

З огляду на викладене, суд дійшов висновку про необхідність зупинення провадження у даній адміністративній справі за пунктом 4 частини 1 статті 236 КАС України строком на три місяці.

Керуючись ст.ст. 236, 241, 243 КАС України суд, -

у х в а л и в :

Клопотання представників сторін задовольнити.

Провадження у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до Відділу освіти Шаргородської районної державної адміністрації Вінницької області, Голинчинецької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шаргородського району Вінницької області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду зупинити до 20 серпня 2018 року.

Наступне судове засідання призначити о 13 год. 00 хв. 20 серпня 2018 року в залі судових засідань №5 Вінницького окружного адміністративного суду.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Відповідно до ст. 295 КАС України, апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Повний текст рішення виготовлено: 22.05.2018

Суддя Жданкіна Наталія Володимирівна

Дата ухвалення рішення22.05.2018
Оприлюднено23.05.2018
Номер документу74130679
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —802/2048/17-а

Рішення від 26.10.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 22.05.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 23.03.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 27.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 08.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 22.11.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 13.11.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні