Ухвала
від 15.05.2018 по справі 752/5353/14-ц
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/5353/14-ц

Провадження № 2/752/37/18

У Х В А Л А

підготовчого судового засідання

15.05.2018 року Голосіївський районний суд міста Києва в складі:

головуючого судді Колдіної О.О.,

з участю секретаря Якушко Т.А.,

провівши підготовче судове засідання у справі за позовом Публічного акціонерного товариства Нововолинський ливарний завод до Державної установи Інститут медицини праці ОСОБА_1 медичних наук України Клініка професійних захворювань, треті особи: ОСОБА_2, Нововолинський відділ Володимиро-Волинської місцевої прокуратури, Нововолинське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області про визнання недійсним рішення та повідомлення про встановлення зв язку професійного заворювання з умовами праці,

в с т а н о в и в:

в провадженні Голосіївського районного суду м.Києва перебуває справа за позовом Публічного акціонерного товариства Нововолинський ливарний завод до Державної установи Інститут медицини праці ОСОБА_1 медичних наук України Клініка професійних захворювань, треті особи: ОСОБА_2, Нововолинський відділ Володимиро-Волинської місцевої прокуратури, Нововолинське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області про визнання недійсним рішення та повідомлення про встановлення зв язку професійного заворювання з умовами праці.

Представники позивача в підготовчому засіданні не заперечували проти призначення справи до судового розгляду, оскільки всі докази стороною позивача подані, про всі обставини повідомлено.

Представник відповідача в судове засідання не з явився, подавши клопотання про вирішення спору на підставі наявних в матеріалах справи доказів.

Представники третіх осіб в підготовчому провадженні не заперечували проти призначення справи до судового розгляду.

В ході підготовчого провадження судом вирішено питання про заміну третьої особи Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійних захворювань України в м.Нововолинську на правонаступника - Нововолинське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області.

Крім того, судом були вивчені матеріали справи, з ясовані обставини, які підлягають дослідженню в ході судового розгляду, вирішені клопотання учасників судового розгляду.

Дослідивши матеріали справи, вислухавши учасників судового розгляду, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст.197, 198, 200 ЦПК України,

у х в а л и в:

закрити підготовче провадження у справі за позовом Публічного акціонерного товариства Нововолинський ливарний завод до Державної установи Інститут медицини праці ОСОБА_1 медичних наук України Клініка професійних захворювань, треті особи: ОСОБА_2, Нововолинський відділ Володимиро-Волинської місцевої прокуратури, Нововолинське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області про визнання недійсним рішення та повідомлення про встановлення зв язку професійного заворювання з умовами праці.

Призначити справу до розгляду в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні на 25.09.2018 р. 14 год. 00 хв., встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.05.2018
Оприлюднено23.05.2018
Номер документу74153316
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —752/5353/14-ц

Ухвала від 25.02.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Борисова Олена Василівна

Ухвала від 23.01.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Борисова Олена Василівна

Рішення від 15.03.2019

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 15.03.2019

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 15.05.2018

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 04.12.2017

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 12.10.2015

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Антонова Н. В.

Ухвала від 31.07.2015

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Антонова Н. В.

Ухвала від 12.08.2014

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Оніщук Максим Іванович

Ухвала від 19.03.2015

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Антонова Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні