Ухвала
від 14.12.2009 по справі 25/304-19/163/08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

14.12.09 Справа № 25/304-19/163/08

суддя

Кредитори:

1.Товариство з обмеженою від повідальністю “Корпорація “ Агросінтез”, м. Запоріжжя .

2.ОСОБА_1, смт. Михайлівка Запорізької області.

3.Відкрите Акціонерне Товар иство “Запоріжжяобленерго” в особі електричних мереж Ми хайлівського району, Запоріз ької області.

Боржник: Товариство з об меженою відповідальністю “А ГРОСИНТЕЗ - ХОЛДІНГ”, смт. Ве селе, Веселівського району, в ул. Горького, 2А/9; Запорізька об л., Михайлівський район, с. Роз дол, вул.. Петра Козарика, 31 (ЄДР ПОУ - 31326569) .

Банк , здійснюючий розра хунково-касове обслуговуван ня боржника: ЗОД АППБ “Райф файзен Банк Аваль”, м. Запор іжжя.

Суддя Даценко Л.І.

Присутні:

Від кредиторів- 1.Ковал ева Є.Г., дов. № 17 від 24.02.09р.

2.ОСОБА_1., паспорт № СА Н ОМЕР_1 від 06.05.1998р.

Від боржника - ліквідато р Фісун Т.А.

На розгляд господарськ ого суду надано ліквідатором звіт та ліквідаційний балан с ТОВ “АГРОСИНТЕЗ - ХОЛДІНГ ”, смт. Веселе, Веселівського району, Запорізької області , визнаного банкрутом поста новою суду від 22.06.2006р.

Заслухавши представників кредиторів та ліквідатора су д вважає за необхідне звіт лі квідатора та ліквідаційний б аланс банкрута затвердити

Враховуючи що за результат ами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось майн а для здійснення своєї стату тної діяльності ТОВ “АГРОСИН ТЕЗ - ХОЛДІНГ” слід ліквідув ати.

Провадження у справі припи нити.

Відповідно до п.6 ст.31 Закон у України “Про відновлення платоспроможності боржник а або визнання його банкру том” вимоги не задоволені з а недостатністю майна вваж аються погашеними.

Керуючись ст. 5, 31, 32, 34, 40 Закону У країни “Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст .86 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

Звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс банкрута зат вердити.

Затвердити сплату послуг т а витрат арбітражного керуюч ого Фісун Т.А. за період зд ійснення нею ліквідаційної п роцедури банкрутства.

Банкрута Товариство з обме женою відповідальністю “АГР ОСИНТЕЗ - ХОЛДІНГ” , смт. Весе ле, Веселівського району, Зап орізької області- припинити.

Провадження у справі припи нити.

Зобов' язати ліквідатора передати до архіву фінансово господарські документи бан крута при їх наявності.

Державному реєстратору Ве селівської райдержадмініст рації, не пізніше наступного робочого дня з дати надходже ння судового рішення про лік відацію юридичної особи - ба нкрута ТОВ “АГРОСІНТЕЗ - ХОЛД ІНГ” заповнити реєстраційн у картку про державну реєстр ацію припинення юридичної ос оби банкрута ТОВ “АГРОСІНТЕЗ - ХОЛДІНГ”, внести до Єдиного державного реєстру запис про проведення державної реєстр ації припинення юридичної ос оби банкрута ТОВ “АГРОСІНТЕЗ - ХОЛДІНГ” та в той же самий де нь передати органам статисти ки, державної податкової слу жби, Пенсійного фонду Україн и, фондів соціального страху вання повідомлення про внесе ння до Єдиного державного ре єстру запису про проведення державної реєстрації припин ення для зняття юридичної ос оби з обліку

Копію ухвали надіс лати: кредиторам, банкруту, ба нку, ліквідатору Фісун Т.А .(69063, АДРЕСА_1), ВДВС Вес елівського РУЮ , Д ержавному реєстратору Весел івської райдержадміністрац ії, Головному управлін ню статистики в Запорізькій області, Запорі зькій філії Агентства з пита нь банкрутства, Запорізькому обласному відділу з питань банкрутства.

Суддя Л.І. Даценко

дата затвердження ліквід.б алансу 14.12.09

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення14.12.2009
Оприлюднено14.01.2011
Номер документу7421749
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —25/304-19/163/08

Ухвала від 21.12.2009

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Постанова від 18.02.2010

Господарське

Запорізький апеляційний господарський суд

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 14.12.2009

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні