Рішення
від 29.05.2018 по справі 607/5189/18
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

29.05.2018 Справа №607/5189/18

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області в складі:

головуючого - судді Вийванко О. М.

за участю секретаря с/з ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, в інтересах яких діє ОСОБА_6'яна Василівна, до Байковецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, треті особи, на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Тернопільське районне госпрозрахункове бюро технічної інвентаризації, Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області про визнання права власності , -

В С Т А Н О В И В :

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 2, 4, 12, 13, 76-78, 258-268, 273, 352-355 ЦПК України, суд, -

В И Р І Ш И В :

Задовольнити позов ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, в інтересах яких діє ОСОБА_6'яна Василівна, до Байковецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, треті особи, на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Тернопільське районне госпрозрахункове бюро технічної інвентаризації, Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області про визнання права власності.

Визнати за ОСОБА_2 право власності на 1/6 частину житлового будинку з надвірними побудовами та спорудами, що знаходиться за адресою: с. Стегниківці вул. Зарічна, 32 Тернопільського району Тернопільської області.

Визнати за ОСОБА_3 право власності на 1/6 частину житлового будинку з надвірними побудовами та спорудами, що знаходиться за адресою: с. Стегниківці вул. Зарічна, 32 Тернопільського району Тернопільської області.

Визнати за ОСОБА_4 право власності на 1/6 частину житлового будинку з надвірними побудовами та спорудами, що знаходиться за адресою: с. Стегниківці вул. Зарічна, 32 Тернопільського району Тернопільської області.

Визнати за ОСОБА_5 право власності на 1/6 частину житлового будинку з надвірними побудовами та спорудами, що знаходиться за адресою: с. Стегниківці вул. Зарічна, 32 Тернопільського району Тернопільської області.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційної скарги не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення суду, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частину рішення суду або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Апеляційна скарга подається до апеляційного суду Тернопільської області або через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області.

Позивач: ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1, місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Позивач: ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2, місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Позивач: ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_4, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_3, місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Позивач: ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_5, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_4, місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Відповідач: Байковецька сільська рада Тернопільського району Тернопільської області, місцезнаходження: вул. Січових Стрільців, 43 с. Байківці Тернопільського району Тернопільської області, код ЄДРПОУ 04394846.

Третя особа на стороні відповідача , яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Тернопільське районне госпрозрахункове бюро технічної інвентаризації, місцезнаходження: м. Тернопіль вул. Полковника Данила Нечая, 27, код 03353839.

Третя особа на стороні відповідача , яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області, місцезнаходження: м. Тернопіль вул. Шпитальна, 7.

Повний текст рішення суду буде складено протягом десяти днів з дня закінчення розгляду справи.

Головуючий суддяОСОБА_7

Дата ухвалення рішення29.05.2018
Оприлюднено04.06.2018
Номер документу74333426
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності

Судовий реєстр по справі —607/5189/18

Рішення від 29.05.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Рішення від 29.05.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 03.04.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні