Ухвала
від 21.05.2018 по справі 390/445/18
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/445/18

Провадження №2/390/400/18

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

"21" травня 2018 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючої - судді Бойко І.А.,

при секретарі - Губанові М.М.,

за участю представника позивачів - ОСОБА_1,

розглянувши у підготовчому засіданні в м. Кропивницький цивільну справу за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Первозванівської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області про визнання права власності в порядку спадкування,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Первозванівської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області про визнання права власності в порядку спадкування.

В підготовчому судовому засіданні представник позивачів ОСОБА_1 позов підтримав, просив призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з'явився, про місце, дату і час його проведення повідомлявся у встановленому законом порядку, згідно повідомлення про отримання поштового відправлення, клопотань про відкладення судового засідання ним не подано, а тому, підготовче судове засідання справи проведено без його участі.

Під час підготовчого провадженні у справі судом остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, витребувано докази, визначено порядок розгляду справи з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За результатами підготовчого засідання у даній справі суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Первозванівської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області про визнання права власності в порядку спадкування - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 25 травня 2018 року на 09.50 год.

Повідомити сторони про місце, дату і час слухання справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудКіровоградський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення21.05.2018
Оприлюднено01.06.2018
Номер документу74363900
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —390/445/18

Рішення від 25.05.2018

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 21.05.2018

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 18.04.2018

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 06.04.2018

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні