Ухвала
від 04.06.2018 по справі 528/493/18
ГРЕБІНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Гребінківський районний суд Полтавської області


Справа №: 528/493/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 червня 2018 року м. Гребінка

Суддя Гребінківського районного суду Полтавської області Федорак Л.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Гребінківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Полтавській області, ОСОБА_2, про зняття арешту, -

в с т а н о в и в:

01 червня 2018 року до суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Гребінківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Полтавській області, ОСОБА_2, про зняття арешту.

Дана позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням п. п. 2, 8, 9 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, зокрема позовна заява не містить ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України Гребінківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Полтавській області, та реєстраційний номер облікової картки платника податків ОСОБА_2 за його наявності або номер та серію паспорта (якщо такі відомості позивачу відомі), якщо такі відомості позивачу невідомі необхідно зазначити про це в позовній заяві; також в позовній заяві не зазначено про наявність у позивача або іншої особи оригіналів письмових доказів, копії яких додано до заяви; а також відсутній попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести у зв'язку із розглядом справи.

Згідно ч.ч. 1-3 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п'яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Якщо ухвала про залишення позовної заяви без руху постановляється з підстави несплати судового збору у встановленому законом розмірі, суд в такій ухвалі повинен зазначити точну суму судового збору, яку необхідно сплатити (доплатити). Якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, сплатить суму судового збору, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Враховуючи вищевикладене, вважаю за необхідне залишити позовну заяву без руху.

Керуючись ст. ст. 175-177, 185 ЦПК України, суддя

постановив:

позовну заяву ОСОБА_1 до Гребінківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Полтавській області, ОСОБА_2, про зняття арешту, залишити без руху.

ОСОБА_1 надати для усунення недоліків (зазначити ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України відповідача 1, та реєстраційний номер облікової картки платника податків відповідача 2 за його наявності або номер та серію паспорта (якщо такі відомості позивачу відомі), якщо такі відомості позивачу невідомі необхідно зазначити про це в позовній заяві; зазначити про наявність у позивача або іншої особи оригіналів письмових доказів, копії яких додано до заяви; надати попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести у зв'язку із розглядом справи) строк десять днів, що відраховується з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

У разі усунення недоліків у зазначений строк заяву вважати поданою 31 травня 2018 року.

У разі невиконання ухвали суду у зазначений строк заяву вважати неподаною та повернути позивачеві.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Дата підписання ухвали суддею: 04.06.2018 року.

Суддя ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення04.06.2018
Оприлюднено06.06.2018
Номер документу74468769
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту

Судовий реєстр по справі —528/493/18

Рішення від 27.07.2018

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Федорак Л. М.

Ухвала від 27.06.2018

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Федорак Л. М.

Ухвала від 04.06.2018

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Федорак Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні