Ухвала
від 24.01.2018 по справі 761/39330/17
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/39330/17

Провадження № 2/761/1548/2018

У Х В А Л А

про відкриття провадження

24 січня 2018 року суддя Шевченківського районного суду м. Києва Малинников О.Ф. розглянувши матеріали цивільної справи за позовом Комунального підприємства Атотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (м. Київ, вул. Б. Грінченко, 3-А) до ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної підприємству працівником,

ВСТАНОВИВ:

У жовтні 2017 року до суду надійшла позовна заява Комунального підприємства Атотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (м. Київ, вул. Б. Грінченко, 3-А) до ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної підприємству працівником

Разом з тим, 15 грудня 2017 року набув чинності Закон України Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу Адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів №2147-VIII від 03.10.2017 року, котрим ЦПК України викладено в новій редакції.

У відповідності до п.п. 9 п.1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції справи в судах першої та апеляційної інстанції, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Таким чином, подальший розгляд цієї справи відбувається за правилами, що передбачені новою редакцією ЦПК України.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175-177 ЦПК України та підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187, 260,261, 353 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити загальне позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою Комунального підприємства Атотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (м. Київ, вул. Б. Грінченко, 3-А) до ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної підприємству працівником.

Почати підготовче провадження з моменту відкриття провадження по справі.

Призначити проведеня підготовчого судового засідання у приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва на 24 травня 2018 року об 11:00 год., що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 31-А, каб. 409.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати позивачу.

Копію ухвали про відкриття провадження разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати відповідачу.

Встановити відповідачу строк п'ятнадцять днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, протягом якого відповідач має право подати відзив на позовну заяву, з урахуванням вимог статті 178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк п'яти днів із дня отримання відзиву, протягом якого позивач має право подати відповідь на відзив.. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) відповідачеві одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Встановити відповідачу строк п'ять днів із дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, до якого застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п'ятою ст.178 ЦПК України. Копія заперечення на відповідь на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) позивачеві одночасно з надісланням (наданням) заперечення на відповідь на відзив до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою http://sh.ki.court.gov.ua/sud2610

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду виключно у випадку відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності.

Суддя О.Ф. Малинников.

Дата ухвалення рішення24.01.2018
Оприлюднено12.06.2018
Номер документу74534760
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної шкоди, заподіяної підприємству працівником

Судовий реєстр по справі —761/39330/17

Ухвала від 14.03.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 22.01.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 04.10.2018

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 13.06.2018

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 24.01.2018

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Малинников О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні