Ухвала
від 08.06.2018 по справі 398/3786/17
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/3786/17

провадження №: 2/398/613/18

УХВАЛА

Іменем України

"08" червня 2018 р. . м. Олександрія

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі головуючого судді -Коліуш Г.В., за участю секретаря судових засідань ОСОБА_1, розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі судових засідань цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні нерухомим майном,

за участю:

представника відповідача - ОСОБА_4

В С Т А Н О В И В :

В підготовче судове засідання позивач та представник позивача не з'явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, причину неявки суду не повідомили. Відповідно до приписів ст.ст. 198, 223 ЦПК України неявка учасників не перешкоджає проведенню підготовчого зудового засідання.

03.05.2018 від представника відповідача надійшло заява про залучення до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету - Олександрійської міської ради Кіровоградської області, виконавчого комітету Олександрійської міської ради Кіровоградської області та ОСББ Гуртожитку Авеста , оскільки результати розгляду справи вплинуть на їх права або законні інтереси, в судовому засіданні представник відповідача вказане клопотання підтримала та просила його задовольнити.

05.05.2018 року від ОСББ Гуртожитку Авеста надійшла заява про залучення їх до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору..

Відповідно до ч.1 ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї зі сторін.

08.05.2018 року від позивача надійшла заява про виклик свідків: ОСОБА_5, який проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 (Братська), 24 кв. 53 та ОСОБА_6, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Відповідно до ст. 91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи, заява має бути подана до або під час підготовчого судового засідання.

Відповідно до п.2 ч.2 ст. 198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадку залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне клопотання представника відповідача про залучення третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору та клопотання позивача про виклик свідків задовольнити та відкласте підготовче судове засідання.

Керуючись ст.ст. 53, 91, 198 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Відкласти підготовче судове засідання на 23.06.2018 року о 13 год. 00 хв., яке відбудеться в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області (Кіровоградська область, м. Олександрія, вул. Першотравнева, 30, зал судових засідань № 4).

Клопотання представника відповідача про залучення третіх осіб, які не заявляють вимог щодо предмету спору - задовольнити.

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні нерухомим майном як і третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Олександрійську міську раду Кіровоградської області (місцезнаходження: Кіровоградська область, м. Олександрія, пр. Соборний, 59, код ЄДРПОУ 33423535), виконавчий комітет Олександрійської міської ради Кіровоградської області (місцезнаходження: Кіровоградська область, м. Олександрія, пр. Соборний, 59, код ЄДРПОУ 04055209) та ОСББ Гуртожитку Авеста (місцезнаходження: м. Олександрія, пр. Соборний, 134, код ЄДРПОУ 37015379).

Клопотання позивача про виклик свідків- задовольнити.

Викликати в судове засідання свідків: ОСОБА_5, який проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 (Братська), 24 кв. 53 та ОСОБА_6, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиві показання чи про відмову від давання показань.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, протягом десяти днів із дня вручення ухвали має право подати пояснення щодо позову або протягом п'яти днів з дня отримання відзиву - пояснення щодо відзиву разом з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення, якщо такі докази не надані позивачем або відповідачам, та документами, що підтверджують надіслання (надання) пояснень і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Роз'яснити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, що копія пояснень з доданими до них документами повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета споруразом з ухвалою надіслати копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Коліуш Г.В.

Дата ухвалення рішення08.06.2018
Оприлюднено10.06.2018
Номер документу74550446
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні та розпорядженні нерухомим майном,

Судовий реєстр по справі —398/3786/17

Рішення від 28.11.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Рішення від 28.11.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 21.10.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 27.09.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 22.12.2018

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 08.06.2018

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 01.03.2018

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Коліуш Г. В.

Ухвала від 29.12.2017

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ремезок А. Ю.

Ухвала від 30.11.2017

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ремезок А. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні