Ухвала
від 08.06.2018 по справі 569/17980/17
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/17980/17

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08 червня 2018 року Рівненський міський суд

в особі судді - Ковальова І.М.

при секретарі - Соломон О.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м.Рівне цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради, ОСОБА_2 міської ради, управління земельних відносин виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради, треті особи приватне підприємство Експерт-Рівне-Земля , генеральний прокурор України ОСОБА_3, міністр юстиції України ОСОБА_4, головне територіальне управління юстиції у Рівненській області, державна служба статистики України про визнання права власності на земельну ділянку, визнання незаконними дій та незаконної відмови у наданні дозволу та відшкодування матеріальної шкоди,-

в с т а н о в и в:

В Рівненський міський суд з позовом до виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради, ОСОБА_2 міської ради, управління земельних відносин виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради, треті особи приватне підприємство Експерт-Рівне-Земля , генеральний прокурор України ОСОБА_3, міністр юстиції України ОСОБА_4, головне територіальне управління юстиції у Рівненській області, державна служба статистики України про визнання права власності на земельну ділянку, визнання незаконними дій та незаконної відмови у наданні дозволу та відшкодування матеріальної шкоди звернувся ОСОБА_1

Ухвалою Рівненського міського суду від 09 січня 2018 року по даній цивільній справі було відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

В судовому засіданні позивач заявлені позовні вимоги підтримав; повідомив суду, що всі обставини справи, які йому відомі суду повідомлені; всі докази, на які він посилається у позовній заяві ним подані; необхідності у призначенні експертизи та забезпеченні позову позивач не вбачає; заяви та клопотання у позивача відсутні.

В судовому засіданні представник відповідача виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради заявлені позовні вимоги позивача не визнав; підтримав поданий письмовий відзив; повідомив суду, що всі обставини справи, які йому відомі суду повідомлені; всі докази, на які він посилається у відзиві подані; заяви та клопотання відсутні.

В судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_2 міської ради заявлені позовні вимоги позивача не визнав; письмовий відзив на позов не подав; повідомив суду, що всі обставини справи, які йому відомі суду повідомлені; всі докази, на які він посилається у відзиві подані; заяви та клопотання відсутні.

В судовому засіданні представник відповідача управління земельних відносин виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради заявлені позовні вимоги позивача не визнав; підтримав поданий письмовий відзив; повідомив суду, що всі обставини справи, які йому відомі суду повідомлені; всі докази, на які він посилається у відзиві подані; заяви та клопотання відсутні.

В судовому засіданні представник третіх осіб головного територіального управління юстиції у Рівненській області та міністра юстиції України ОСОБА_4 не заперечила проти призначення розгляду справи.

В судовому засіданні представник третьої особи державної служби статистики України не заперечила проти призначення справи до судового розгляду.

В судове засідання представник третьої особи генеральної прокуратури України не з явився, від заступника генерального прокурора надійшло клопотання про розгляд справи без участі їх представника.

В судове засідання представник третьої особи Експерт-Рівне-Земля в судове засідання не з'явився.

Заслухавши учасників судового процесу, ознайомившись з матеріалами позовної заяви, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.1 ст.196 ЦПК України для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Відповідно до п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи ) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.1 ст.198 ЦПК України підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ч.ч.1,2 ст.200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладені обставини у їх сукупності, суд вважає за необхідне закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189 , 196 , 198 , 200 ЦПК України , суд, -

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради, ОСОБА_2 міської ради, управління земельних відносин виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради, треті особи приватне підприємство Експерт-Рівне-Земля , генеральний прокурор України ОСОБА_3, міністр юстиції України ОСОБА_4, головне територіальне управління юстиції у Рівненській області, державна служба статистики України про визнання права власності на земельну ділянку, визнання незаконними дій та незаконної відмови у наданні дозволу та відшкодування матеріальної шкоди.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 04 вересня 2018 року на 14 год. 30 хв. в приміщені Рівненського міського суду (33000 м.Рівне, вул.Шкільна, 1).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Рівненського

міського суду ОСОБА_5

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення08.06.2018
Оприлюднено10.06.2018
Номер документу74555514
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/17980/17

Рішення від 02.11.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

Ухвала від 08.06.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

Ухвала від 09.01.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І.М. І. М.

Ухвала від 29.11.2017

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І.М. І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні