Ухвала
від 13.06.2018 по справі 227/1392/18
ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

13.06.2018 227/1392/18

УХВАЛА

про закриття підготовчого судового засідання

та призначення справи до судового розгляду

13 червня 2018 року м. Добропілля

Добропільський міськрайонний суд Донецької області, у складі:

Головуючого судді - Левченка А.М.,

при секретарі - Черкасовій О.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження в приміщенні Добропільського міськрайонного суду Донецької області позовну заяву заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 міської ради Донецької області, треті особи: ОСОБА_2 об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області, в.о. державного нотаріуса Нікольської державної нотаріальної контори державний нотаріус Бойківської державної нотаріальної контори, про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, справа №227/1392/18 -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою судді Добропільського міськрайонного суду Донецької області від 23 травня 2018 року відкрито провадження у даній справі та призначено на 13 червня 2018 р. підготовче засідання.

Сторони в підготовче судове засідання, призначене на 13.06.2018 р., не з'явились, про день, час та місце судового засідання повідомлялися належним чином у відповідності з вимогами ст.ст.128-130 ЦПК України.

Позивач при зверненні до суду з позовом долучила заяву про розгляд справи без її участі, не заперечує проти винесення заочного рішення, позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

Представник позивача за довіреністю ОСОБА_3 та представник третьої особи ОСОБА_2 об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області в підготовче судове засідання не з'явилися, про причини не явки суд не повідомили.

Третя особа в.о. державного нотаріуса Нікольської державної нотаріальної контори державний нотаріус Бойківської державної нотаріальної контори звернувся з заявою про розгляд справи у їх відсутність.

Відповідач ОСОБА_2 міська рада Донецької області 11.06.2018 р. надала відзив на позовну заяву та 12.06.2018 р. звернулася до суду з заявою про перенесення розгляду справи на іншу дату у зв'язку з перебуванням представника відповідача у відрядженні у період з 12.06.2018 р. по 14.06.2018 р.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачу та третім особам, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з'ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються. Отримано відзиви від відповідача та третьої особи ОСОБА_2 об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.

Вчинено інші дії, передбачені ст.197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Також, суд враховує, що відповідач до початку підготовчого засідання подав суду заяву в якій просить суд відкласти розгляд справи у зв'язку з неможливістю прибуття до суду у зв'язку з перебуванням у відрядженні, проте, суд вважає можливим вирішити питання про закриття підготовчого засідання за відсутності сторін, оскільки їх неявка в підготовче засідання не є поважною.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.196-198, 200, 223 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 міської ради Донецької області, треті особи: ОСОБА_2 об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області, в.о. державного нотаріуса Нікольської державної нотаріальної контори державний нотаріус Бойківської державної нотаріальної контори, про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, справа №227/1392/18.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 12 липня 2018 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Добропільського міськрайонного суду Донецької області, каб.№15.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя А.М. Левченко

СудДобропільський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення13.06.2018
Оприлюднено14.06.2018
Номер документу74634410
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —227/1392/18

Рішення від 30.07.2018

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 13.06.2018

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 23.05.2018

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 27.04.2018

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні