Ухвала
від 15.05.2018 по справі 755/6165/18
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/6165/18

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

у порядку спрощеного провадження

"15" травня 2018 р. суддя Дніпровського районного суду м. Києва Савлук Т.В., вивчивши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку Краківська 15-17 , третя особа Публічне акціонерне товариство Київенерго про визнання рішення незаконним, зобов'язання не чинити перешкоди при підключенні до загально будинкових мереж та відшкодування збитків, -

в с т а н о в и в :

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду із позовом до відповідача Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку Краківська 15-17 про визнання рішення незаконним, зобов'язання не чинити перешкоди при підключенні до загально будинкових мереж та відшкодування збитків.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст. 175, 177 ЦПК України та підсудна Дніпровському районному суду м. Києва.

Відповідно до вимог ст.ст. 19, 274 ЦПК України справа підлягає розгляду у порядку спрощеного позовного провадження.

Згідно з ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

З урахуванням наведеного, суд дійшов висновку про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст. 19, 128, 175, 177, 187, 274-275, 279, 352-355 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку Краківська 15-17 , третя особа Публічне акціонерне товариство Київенерго про визнання рішення незаконним, зобов'язання не чинити перешкоди при підключенні до загально будинкових мереж та відшкодування збитків.

Розгляд справи проводити у порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін .

Призначити судове засідання на 05 червня 2018 року на 10 годину 00 хвилин, яке відбудеться у приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. О. Кошиця, 5, зал № 7).

Не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, відповідач має право надіслати відзив, який має відповідати ст. 178 ЦПК України, на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу та третій особі у справі копії відзиву та доданих до нього документів.

Позивач не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву, має право підготувати відповідь на відзив, який має відповідати ст.ст. 178, 179 ЦПК України, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, та направити відповідачу у справі та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Відповідач не пізніше п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив, має право підготувати запречення, який має відповідати ст.ст. 178,180 ЦПК України, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, та направити позивачу у справі та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Роз'яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернетhttp://dn.ki.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена у зв'язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її вручення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

У відповідності до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а саме Дніпровський районний суд м. Києва.

Суддя:

СудДніпровський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.05.2018
Оприлюднено17.06.2018
Номер документу74711307
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —755/6165/18

Постанова від 02.07.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кравець Валентина Аркадіївна

Ухвала від 03.06.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кравець Валентина Аркадіївна

Ухвала від 16.05.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кравець Валентина Аркадіївна

Рішення від 10.01.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Савлук Т. В.

Ухвала від 20.06.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Савлук Т. В.

Ухвала від 15.05.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Савлук Т. В.

Ухвала від 25.04.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Савлук Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні