Ухвала
від 18.06.2018 по справі 761/21647/18
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/21647/18

Провадження № 1-кс/761/14669/2018

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 червня 2018 року слідчий суддя Шевченківського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , представників володільців тимчасово вилученого майна адвокатів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , володільця тимчасово вилученого майна ОСОБА_6 розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду клопотання старшого слідчого 1-го ВР КП СУ ФР ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_7 , про арешт майна у кримінальному провадженні № 32017100100000085, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 21 вересня 2017 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України,

в с т а н о в и в:

11.06.2018 року до Шевченківського районного суду м. Києва надійшло клопотання старшого слідчого 1-го ВР КП СУ ФР ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_7 , про арешт майна, тимчасово вилученого 07 червня 2017 року під час обшуків: нежитлового приміщення за адресою: Харківська обл., м. Балаклія, вул. Геологічна 16-В, яке використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для виробництва хімічних реагентів власними силами, житлового приміщення за адресою: м. Київ, вул. Лятошинського 18, кв. 61, яке використовує головний бухгалтер ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_6 , офісного приміщення за адресою: м. Київ, вул. Обсерваторна 25, яке використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для здійснення фінансово-господарської діяльності, житлового приміщення за адресою: м. Харків, проспект Свободи Людвіга 50-В, кв.86, яке використовує генеральний директор ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_8 , офісного приміщення за адресою: м. Харків, вул. 23-го серпня, буд.71, яке використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для здійснення фінансово-господарської діяльності а саме на мобільного телефону SAMSUNG, IMEI НОМЕР_1 та IMEI НОМЕР_2 , що належить представнику ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_9 у кількості 1 шт., ноутбуку чорного кольору SAMSUNG, s/n: AA7393DPA00046R у кількості 1 шт., системного блоку білого кольору із наліпкою «ООО инв. №32» у кількості 1 шт., флеш накопичувача чорного кольору з написом 8 GB, PD8GHZGRTS 1 шт., флеш накопичувача помаранчевого кольору з написом D33193 1 шт., флеш накопичувача чорного кольору з написом SP 16 GB, D33B29 1 шт. флеш накопичувача чорного кольору з написом TakeMS, CD059916135 1 шт., флеш накопичувача металевого 1 шт., печатки ТОВ «Трейд Майстер Плюс» код ЄДРПОУ 39165659 1 шт., ноутбуку TOSHIBA s/n 67197848K 1 шт., грошових коштів в національній валюті на загальну суму 350 000 грн., а саме: купюр номіналом 200 грн. у кількості 1 500 шт. купюр номіналом 500 грн. у кількості 100 шт., системного блоку з написом Intel ® core TM i3-6100 CPU @ 3.706 Hz 3/706 Hz y кількості 1 шт., накопичувача файлів чорного кольору р/n: WDBAA FOO10НВК 013610N, s/n WCAV58964223 DEPMLD 1 шт., ноутбуку чорного кольору ASUS model K73S MD ver: K73SV 1 шт., грошових коштів в національній валюті на загальну суму 55 030 грн., а саме: купюр номіналом 200 грн. у кількості 15 шт. купюр номіналом 500 грн. у кількості 99 шт. купюр номіналом 100 грн. у кількості 20 шт. купюр номіналом 50 грн. у кількості 5 шт. купюр номіналом 20 грн. у кількості 12 шт. купюр номіналом 10 грн. у кількості 4 шт., грошових коштів в іноземній валюті на загальну суму 1 439 доларів США., грошових коштів в іноземній валюті на загальну суму 31 150 рублів Російської Федерації., банківських карток, які не належать нікому із учасників обшуку, а саме: CREDIT AGRICOLE Visa Classic № НОМЕР_3 1 шт., Приват Банк Visa Gold НОМЕР_4 1 шт., грошових коштів в національній валюті на загальну суму 601 500 грн. грошових коштів в іноземній валюті на загальну суму 600 доларів США.

Повноваження слідчого та представників володільців тимчасово вилученого майна, які були присутній у судовому засіданні, слідчим суддею перевірені.

Своє клопотання слідчий обґрунтовує тим, що СУ ФРДПІ уШевченківському районіГУ ДФСу м.Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32017100100000085, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 21 вересня 2017 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи ТОВ «Газінвестпроект» здійснюючи господарську діяльність впровадили злочинну схему з ухилення від сплати податків шляхом використання реквізитів підприємств з ознаками фіктивності.

Так встановлено, що ТОВ «Газінвестпроект» приймаючи участь у державних закупівлях, уклали договір поставки хімічних реагентів наступним підприємствам: ПАТ «Укргазвидобування», ТОВ «Полтавська бурова компанія», ТОВ «Енерго фінанси», ТОВ «Неп бурова техніка», ПАТ «Шахта ім. Засядька» та інших. Однак виробництво хім. реагентів фактично здійснювалось власними силами за рахунок закупівлі хім. реагентів у фізичних осіб та на господарських ринках, при цьому документальне оформлення придбання хім. реагентів здійснювалось за допомогою реквізитів підприємств з ознаками фіктивності.

Крім того, при дослідженні ланцюгів поставки ТОВ «Східмегатранс», ТОВ "Ексклюзив ПРО", ТОВ «Файлекомп», ТОВ «Інвестленд-2015», ТОВ «АвантаСервіс», ТОВ «Т-М. Київ» не встановлено відповідність груп придбаних товарів, які були поставлені в адрес ТОВ «БПК «Газінвестпроект», що підтверджується відомостями реєстрів податкових накладних, таким чином унеможливлює встановити виробників чи імпортерів даної продукції.

Наведені обставини свідчать, що за період взаємовідносин ТОВ «Східмегатранс», ТОВ «Ексклюзив ПРО», ТОВ «Файлекомп», ТОВ «Інвестленд-2015», ТОВ «АвантаСервіс», ТОВ «Т-М. Київ» з ТОВ «БПК «Газінвестпроект», господарська діяльність підприємств з ознаками «фіктивності» пов`язана з сумнівними платниками по ланцюгу товарно-грошових потоків має ознаки нереальності здійснення, а діяльність спрямована на здійснення операцій пов`язаних з наданням податкової вигоди для третіх осіб.

Так, допитаний громадянин ОСОБА_10 , який значився директором, головним бухгалтером та засновником ТОВ «Аванта-Сервіс» в період укладання договору з ТОВ «БПК «Газінвестпроект» надав покази, що до реєстрації та фінансово господарської діяльності ТОВ «Аванта-Сервіс» не має відношення, фінансовогосподарські документи, в тому числі договори, податкові накладні, видаткові накладні, акти виконаних робіт та ін. документи в адрес ТОВ «БПК «Газінвестпроект» не виписував та не складав, хімічні реагенти в адрес вказаного товариства не постачав.

Крім цього, досудовим розслідуванням встановлено перевізника товаро-матеріальних цінностей від підприємств з ознаками «фіктивності»: ТОВ «Східмегатранс», ТОВ «Ексклюзив ПРО», ТОВ «Файлекомп», ТОВ «Інвестленд-2015», ТОВ «Аванта-Сервіс», ТОВ «Т-М. Київ», яке значиться ТОВ «Бархат груп», що зареєстровано на підставну особу ОСОБА_11 , яка під час допиту надала показання, що не має відношення до фінансовогосподарської діяльності вказаного підприємства та не здійснювала перевезення хімічних реагентів від ТОВ «Східмегатранс», ТОВ «Ексклюзив ПРО», ТОВ «Файлекомп», ТОВ «Інвестленд-2015», ТОВ «Аванта-Сервіс», ТОВ «Т-М. Киів».

Так, в ході досудового розслідування проведено тимчасовий доступ до речей та документів, що становлять банківську таємницю ТОВ «БПК «Газінвестпроект», в результаті чого, згідно виписок по банківським рахункам встановлено не відповідність груп придбаних та поставлених товарів в адрес ТОВ «БПК «Газінвестпроект», а встановлено, що кошти з призначенням платежу з «інші товари» перераховані на інші підприємства з ознаками «фіктивності», в тому числі на ТОВ «Юнайтед груп» (ЄДРПОУ 39529120), яке зареєстроване на підставну особу ОСОБА_12 , що не має відношення до ведення фінансово-господарської діяльності вказаного підприємства.

Будучі допитаний директор ТОВ «БПК «Газінвестпроект» громадянин ОСОБА_8 надав загальні показання щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «БПК «Газінвестпроект», однак з приводу взаємовідносин з підприємствами з ознаками «фіктивності» ТОВ «Східмегатранс», ТОВ «Ексклюзив ПРО», ТОВ «Файлекомп», ТОВ «Інвестленд-2015», ТОВ «Аванта-Сервіс», ТОВ «Т-М. Київ» відмовився надавати будь-які покази, посилаючись на ст. 63 Конституції України.

Також, будучі допитана головний бухгалтер ТОВ «БПК «Газінвестпроект» громадянка ОСОБА_6 надала показання щодо здійснює ведення бухгалтерського та податкового обліку на ТОВ «БПК «Газінвестпроект», однак з приводу взаємовідносин з підприємствами з ознаками «фіктивності»: ТОВ «Східмегатранс», ТОВ «Ексклюзив ПРО», ТОВ «Файлекомп», ТОВ «Інвестленд-2015», ТОВ «Аванта-Сервіс», ТОВ «1-м Київ» відмовилась надавати будь-які покази, посилаючись на ст. 63 Конституції України.

Крім цього, в ході досудового розслідування встановлено, що протягом 2016-2017 року службові особи ТОВ «БПК «Газінвестпроект» здійснювали документальне оформлення з придбання хімічних реагентів та їх транспортування від підприємств з ознаками «фіктивності»: ТОВ «Добралюкс», ТОВ «Арсенал пром», ТОВ «Ворк Таун», ТОВ «Вестерс» та зареєстровані на підставних осіб, які не мають відношення до ведення фінансово-господарської діяльності вказаних підприємств.

В подальшому, в результаті проведення негласних слідчих розшукових дій, а саме Зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж відносно директора ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_8 та головного бухгалтера ОСОБА_6 встановлено, що вказані особи впровадили схему ухилення від сплати податків, яка полягає в виробництві власними силами хімічних реагентів та інших розчинів імпортного виробництва, без необхідних умов, не маючи сертифікатів якості, та інших документів, які використовуються для вирішення технологічних задач при бурінні та капітальному ремонті свердловин для підприємств реального сектору економіки. При цьому, придбання розчинів імпортного виробництва та їх перевезення відображалось від підприємств з ознаками «фіктивності»: ТОВ «Східмегатранс», ТОВ «Ексклюзив ПРО», ТОВ «Файлекомп», ТОВ «Інвестленд-2015», ТОВ «Аванта-Сервіс», ТОВ «Т-М. Київ», ТОВ «Добралюкс», ТОВ «Арсенал пром», ТОВ «Ворк Таун», ТОВ «Вестерс».

Встановлено, що ТОВ «БПК «Газінвестпроект», для здійснення фінансовогосподарської діяльності, виробництва хімічних реагентів власними силами та зберігання хімічних реагентів використовує ряд приміщень, розташованих за адресою: м. Харків, проспект Свободи Людвига 50-В, кв.86; м.Київ, вул. Лятошинського 18, кв.61; м. Київ, вул. Обсерваторна 25; Харківська обл., м. Балаклія, вул. Геологічна 16-В; м. Харків, вул. 23-го серпня, буд.71; м. Полтава, вул. Лагоди 40.

Вказані приміщення використовуються службовими особами ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для зберігання документів первинної фінансово-господарської діяльності, в тому числі документів по взаємовідносинам з підприємствами, які мають ознаки «фіктивності»: ТОВ «Східмегатранс», ТОВ «Ексклюзив ПРО», ТОВ «Файлекомп», ТОВ «Інвестленд-2015», ТОВ «Аванта-Сервіс», ТОВ «Т-М. Київ», ТОВ «Добралюкс», ТОВ «Арсенал пром», ТОВ «Ворк Таун», ТОВ «Вестерс», чорнові записи та документи, які підтверджують виробництво хімічних речовин власними силами.

Під час зазначених вище обшуків офісних, житлових та складських приміщення, які використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» виявлено ряд первинної фінансово-господарської документації, яка зберегла на собі сліди вчинення кримінального правопорушення та містить інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Крім того, в ході проведення зазначених обшуків виявлено комп`ютерну техніку, мобільні термінали, флеш накопичувачі та грошові кошти ТОВ «БПК «Газінвестпроект», та які містять відомості вчинення кримінального правопорушення та можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Так, постановою від 10.06.2018 року, комп`ютерну техніку, мобільні термінали, флеш накопичувачі та грошові кошти ТОВ «БПК «Газінвестпроект» виявлені та вилучені в ході обшуків визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

У судовому засіданні слідчий підтримав клопотання та просив його задовольнити з підстав у ньому наведених .

Присутні у судовому засіданні представники володільців тимчасово вилученого майна, а також володілець тимчасово вилученого майна ОСОБА_6 заперечували проти задоволення клопотання слідчого та накладення арешту на тимчасово вилучене майно, зазначаючи, що речі та грошові кошти зазначені у клопотанні здобуті законним шляхом та не мають відношення до кримінального провадження, що розслідується.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали кримінального провадження, заслухавши пояснення слідчого, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання підлягає частковому задоволенню, виходячи з наступного.

Так, згідно зі статтями 131 та 132 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження на підставі ухвали слідчого судді або суду, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Положенням ч. 2 ст. 170 КПК України встановлено, що арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Частиною 3 ст. 170 КПК України передбачено, що у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Згідно з ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна. Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Частиною 1 ст. 98 КПК України встановлено, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Положенням ч. 2 ст. 173 КПК України передбачено, що при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Враховуючи правову кваліфікацію кримінального правопорушення, за фактом вчинення якого здійснюється досудове розслідування, слідчий суддя з метою запобігання можливості приховування, пошкодження, знищення, передачі та відчуження майна, яке відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, приходить до висновку про наявність достатніх підстав для накладення арешту на майно, тимчасово вилучене 07 червня 2017 року під час обшуків: нежитлового приміщення за адресою: Харківська обл., м. Балаклія, вул. Геологічна 16-В, яке використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для виробництва хімічних реагентів власними силами, житлового приміщення за адресою: м. Київ, вул. Лятошинського 18, кв. 61, яке використовує головний бухгалтер ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_6 , офісного приміщення за адресою: м. Київ, вул. Обсерваторна 25, яке використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для здійснення фінансово-господарської діяльності, житлового приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , яке використовує генеральний директор ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_8 а саме на: мобільний телефон SAMSUNG, IMEI НОМЕР_1 та IMEI НОМЕР_2 , що належить представнику ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_9 у кількості 1 шт., ноутбук чорного кольору SAMSUNG, s/n: AA7393DPA00046R у кількості 1 шт., системний блок білого кольору із наліпкою «ООО инв. №32» у кількості 1 шт., флеш накопичувач чорного кольору з написом 8 GB, PD8GHZGRTS 1 шт., флеш накопичувач помаранчевого кольору з написом D33193 1 шт., флеш накопичувач чорного кольору з написом SP 16 GB, D33B29 1 шт. Флеш накопичувач чорного кольору з написом TakeMS, CD059916135 1 шт., флеш накопичувач металевий 1 шт., печатка ТОВ «Трейд Майстер Плюс» код ЄДРПОУ 39165659 1 шт., ноутбук TOSHIBA s/n 67197848K 1 шт., грошові кошти в національній валюті на загальну суму 350 000 грн., а саме: Купюри номіналом 200 грн. у кількості 1 500 шт. o Купюри номіналом 500 грн. у кількості 100 шт., системний блок з написом Intel ® core TM i3-6100 CPU @ 3.706 Hz 3/706 Hz y кількості 1 шт., Накопичувач файлів чорного кольору р/n: WDBAA FOO10НВК 013610N, s/n WCAV58964223 DEPMLD 1 шт., ноутбук чорного кольору ASUS model K73S MD ver: K73SV 1 шт., грошові кошти в національній валюті на загальну суму 55 030 грн., а саме: купюри номіналом 200 грн. у кількості 15 шт. Купюри номіналом 500 грн. у кількості 99 шт. Купюри номіналом 100 грн. у кількості 20 шт. Купюри номіналом 50 грн. у кількості 5 шт. Купюри номіналом 20 грн. у кількості 12 шт. Купюри номіналом 10 грн. у кількості 4 шт., грошові кошти в іноземній валюті на загальну суму 1 439 доларів США., грошові кошти в іноземній валюті на загальну суму 31 150 рублів Російської Федерації., банківські картки, які не належать нікому із учасників обшуку, а саме: CREDIT AGRICOLE Visa Classic №4390 2305 0081 2642 1 шт., Приват Банк» Visa Gold НОМЕР_4 1 шт.

Що стосується грошових коштів, виявлених у ході проведення обшуку офісного приміщення за адресою: м. Харків, вул. 23-го серпня, буд.71, яке використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для здійснення фінансово-господарської діяльності, то, з огляду на те, що вказані грошові кошти вилучені разом з договором позики грошей від 20.02.2018 року, укладеним між ОСОБА_13 та ОСОБА_14 , а також те, що сума вилучених грошових коштів співмірна з сумою грошових коштів одержаних ОСОБА_14 у борг, слідчий суддя приходить до висновку, що в цій частині клопотання слід відмовити, з огляду на те, що слідчим не доведено, що зазначене майно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України, та має значення речових доказів для кримінального провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 98, 131, 132, 170-173, 309, 310, 392, 393, 395, 532 КПК України, слідчий суддя

у х в а л и в:

Клопотання старшого слідчого 1-го ВР КП СУ ФР ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_7 , про арешт майна у кримінальному провадженні № 32017100100000085, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 21 вересня 2017 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України задовольнити частково.

Накласти арешт на майно, тимчасово вилучене 07 червня 2017 року під час обшуків: нежитлового приміщення за адресою: Харківська обл., м. Балаклія, вул. Геологічна 16-В, яке використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для виробництва хімічних реагентів власними силами, житлового приміщення за адресою: АДРЕСА_2 , яке використовує головний бухгалтер ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_6 , офісного приміщення за адресою: м. Київ, вул. Обсерваторна 25, яке використовує ТОВ «БПК «Газінвестпроект» для здійснення фінансово-господарської діяльності, житлового приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , яке використовує генеральний директор ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_8 , а саме на: мобільний телефон SAMSUNG, IMEI НОМЕР_1 та IMEI НОМЕР_2 , що належить представнику ТОВ «БПК «Газінвестпроект» ОСОБА_9 у кількості 1 шт., ноутбук чорного кольору SAMSUNG, s/n: AA7393DPA00046R у кількості 1 шт., системний блок білого кольору із наліпкою «ООО инв. №32» у кількості 1 шт., флеш накопичувач чорного кольору з написом 8 GB, PD8GHZGRTS 1 шт., флеш накопичувач помаранчевого кольору з написом D33193 1 шт., флеш накопичувач чорного кольору з написом SP 16 GB, D33B29 1 шт. Флеш накопичувач чорного кольору з написом TakeMS, CD059916135 1 шт., флеш накопичувач металевий 1 шт., печатка ТОВ «Трейд Майстер Плюс» код ЄДРПОУ 39165659 1 шт., ноутбук TOSHIBA s/n 67197848K 1 шт., грошові кошти в національній валюті на загальну суму 350 000 грн., а саме: Купюри номіналом 200 грн. у кількості 1 500 шт. o Купюри номіналом 500 грн. у кількості 100 шт., системний блок з написом Intel ® core TM i3-6100 CPU @ 3.706 Hz 3/706 Hz y кількості 1 шт., Накопичувач файлів чорного кольору р/n: WDBAA FOO10НВК 013610N, s/n WCAV58964223 DEPMLD 1 шт., ноутбук чорного кольору ASUS model K73S MD ver: K73SV 1 шт., грошові кошти в національній валюті на загальну суму 55 030 грн., а саме: купюри номіналом 200 грн. у кількості 15 шт. Купюри номіналом 500 грн. у кількості 99 шт. Купюри номіналом 100 грн. у кількості 20 шт. Купюри номіналом 50 грн. у кількості 5 шт. Купюри номіналом 20 грн. у кількості 12 шт. Купюри номіналом 10 грн. у кількості 4 шт., грошові кошти в іноземній валюті на загальну суму 1 439 доларів США., грошові кошти в іноземній валюті на загальну суму 31 150 рублів Російської Федерації., банківські картки, які не належать нікому із учасників обшуку, а саме: CREDIT AGRICOLE Visa Classic № НОМЕР_3 1 шт., Приват Банк» Visa Gold НОМЕР_4 1 шт.

В задоволенні решти вимог клопотання - відмовити.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

На ухвалу слідчого судді може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва протягом п`яти днів з дня її оголошення. Якщо ухвалу суду постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання нею копії судового рішення.

Крім того, відповідно до ст. 174 КПК України арешт майна може бути скасований повністю чи частково за заявленим клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисників, законних представників, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутніми при розгляді питання про арешт майна, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження судом.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення18.06.2018
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу74747191
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна у кримінальному провадженні № 32017100100000085, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 21 вересня 2017 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України

Судовий реєстр по справі —761/21647/18

Ухвала від 09.07.2018

Кримінальне

Апеляційний суд міста Києва

Масенко Денис Євгенович

Ухвала від 18.06.2018

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Сидоров Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні