Ухвала
від 19.06.2018 по справі 0670/8300/11
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про заміну неналежної сторони)

19 червня 2018 року м. Житомир справа № 0670/8300/11

категорія 10.2.2

                               Житомирський окружний адміністративний суд

у складі : судді Нагірняк М.Ф.

розглянувши у порядку письмового провадження заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Малинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження по справі за позовом Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Малинської міжрайонної виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Приватного підприємства "Ірина" про стягнення 459,80 грн.,

встановив:

23 листопада 2011 року Житомирським окружним адміністративним судом була винесена постанова по справі № 0670/8300/11 про стягнення з Приватного підприємства "Ірина" на користь Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Малинської міжрайонної виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності 459,80 грн. Дане рішення Відповідачем оскаржено не було і відповідно до ст. 255 КАС України, набрало законної сили.

На підставі зазначеного рішення суд видав виконавчий лист № 154/12 для звернення його до примусового виконання.

08 червня 2018 року від Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Малинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області надійшла заява про заміну сторони виконавчого провадження по вказаній справі з тих підстав, що згідно до розділу VII Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" від 23.09.1999 р., за № 1105-XIV в результаті реорганізації шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності утворюється Фонд соціального страхування України. 01 серпня 2017 року розпочало роботу Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області та його відокремлені підрозділи.

Представники сторін по справі в судове засідання не прибули, про дату, час і місце судового засідання були повідомлені належним чином. Одночасно із подачею заяви про заміну сторони виконавчого провадження заявник заявив клопотання про її розгляд без його участі.

Відповідно до постанови про відкриття виконавчого провадження від 22.06.2015року (ВП №47914540) підставою для його відкриття слугував саме виконавчий лист № 154/12.

Згідно з частиною 9 статті 205 Кодексу адміністративного судочинства України суд вважає за можливе розглянути заяву у письмовому провадженні.

Відповідно до ч. 1 ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

За таких обставин суд вважає за необхідне замінити сторону виконавчого провадження у справі № 0670/8300/11, а саме стягувача Житомирське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Малинської міжрайонної виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на правонаступника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Малинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області.

Керуючись статтями 205, 248, 256, 292-294, 379 Кодексу адміністративного судочинства України,

ухвалив:

Замінити сторону виконавчого провадження у справі № 0670/8300/11, а саме стягувача Житомирське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Малинської міжрайонної виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на правонаступника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Малинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею і може бути оскаржена до Житомирського апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів.

Суддя                                                             М.Ф. Нагірняк

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.06.2018
Оприлюднено22.06.2018
Номер документу74752317
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0670/8300/11

Ухвала від 27.06.2023

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Нагірняк Микола Федорович

Постанова від 23.11.2011

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Нагірняк Микола Федорович

Ухвала від 19.06.2018

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Нагірняк Микола Федорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні