Ухвала
від 23.06.2018 по справі 2а/0570/21988/2011
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

з питання відновлення втраченого судового провадження

23 червня 2018 р.                                         Справа №2а/0570/21988/2011

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Логойди Т.В.,

розглянувши в порядку письмового провадження за ініціативою суду питання про відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в місті Селидове Донецької області до державного підприємства «Шахта ім. Д.С. Коротченко» про стягнення коштів на покриття фактичних витрат на виплату і доставку пенсій призначених на пільгових умовах,

в с т а н о в и в:

Відомості, наявні в програмному забезпеченні «Діловодство спеціалізованого суду» та в Єдиному державному реєстрі судових рішень України, свідчать, що в провадженні Донецького окружного адміністративного суду перебувала дана адміністративна справа, розгляд якої закінчено шляхом ухвалення судового рішення.

У зв'язку із захопленням представниками незаконних озброєних формувань приміщення Донецького окружного адміністративного суду (м. Донецьк, вул. 50-ї Гвардійської дивізії, 17) під часпроведення антитерористичної операціїадміністративна справа повністю втрачена.

На підставі розпорядження Вищого адміністративного суду України від 15 грудня 2014 року №262 Донецький окружний адміністративний суд відновив свою роботу за іншою юридичною адресою.

У червні 2018 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшла заява Селидовського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про заміну сторони виконавчого провадження в даній адміністративній справі.

Вказане стало підставою для відкриття провадження з питання відновлення втраченого судового провадження, призначення розгляду даного питання та зобов'язання кожного з осіб, які беруть участь у справі, надати суду всі документи (матеріали), які збереглися і є в наявності, посилання на які містяться в постанові суду, та які подавалися при первісному розгляді справи.

В судове засідання представники осіб, які беруть участь у вирішенні питання, не з'явилися, про час і місце судового розгляду питання повідомлялися належним чином. Неявка таких осіб не перешкоджає розгляду питання.

Розглянувши питання про відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі суд приходить до висновку про наступне.

Згідно зі ст. 385 Кодексу адміністративного судочинства України втрачене судове провадження в адміністративній справі може бути відновлене за заявою учасника справи або за ініціативою суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 389 вказаного Кодексу при розгляді заяви про відновлення втраченого судового провадження суд бере до уваги: а) частину справи, яка збереглася (окремі томи, жетони, матеріали з архіву суду тощо); б) документи, надіслані (видані) адміністративним судом учасникам судового процесу та іншим особам до втрати справи, копії таких документів; в) матеріали виконавчого провадження, якщо воно здійснювалося за результатами розгляду справи; г) будь-які інші документи і матеріали, подані учасниками судового процесу, за умови, що такі документи і матеріали є достатніми для відновлення справи; ґ) відомості Єдиного державного реєстру судових рішень; д) дані, що містяться в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі; е) будь-які інші відомості, документи тощо, отримані у законний спосіб з інших офіційних джерел.

Частиною 1 ст. 390 вказаного Кодексу визначено, що на підставі зібраних і перевірених матеріалів суд постановляє ухвалу про відновлення втраченого судового провадження повністю або в частині, яку, на його думку, необхідно відновити.

Відповідно до ч. 2 ст. 390 вказаного Кодексу в ухвалі суду про відновлення втраченого судового провадження зазначається, на підставі яких конкретно даних, поданих до суду і досліджених у судовому засіданні, суд вважає установленим зміст відновленого судового рішення, наводяться висновки суду про доведеність того, які докази досліджувалися судом і які процесуальні дії вчинялися з втраченого провадження.

Судом досліджено дані, які містяться в програмному забезпеченні «Діловодство спеціалізованого суду» та в Єдиному державному реєстрі судових рішень України, і встановлено наявність наступних процесуальних рішень (документів):

- ухвали Донецького окружного адміністративного суду від 21 листопада 2011 року про прийняття до провадження адміністративної справи;

- ухвали Донецького окружного адміністративного суду від 28 листопада 2011 року про витребування доказів;

- постанови Донецького окружного адміністративного суду від 05 грудня 2011 року, якою позов Управління Пенсійного фонду України в місті Селидове Донецької області до державного підприємства «Шахта ім. Д.С. Коротченко» про стягнення коштів на покриття фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах задоволено: стягнуто з державного підприємства «Шахта ім. Д.С. Коротченко» (код ЄДРПОУ 35527931) на користь Управління Пенсійного фонду України в місті Селидове Донецької області (р/р 256073012044 у відкритому акціонерному товаристві «Державний ощадний банк України», МФО 335106, ЄДРПОУ 23336854) кошти на покриття фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, в сумі 1102 365 (один мільйон сто дві тисячі триста шістдесят п'ять) грн. 04 (чотири) коп.;

- виконавчого листа, що виданий Донецьким окружним адміністративним судом 07 червня 2012 року.

Наявність інших процесуальних рішень (документів) судом не встановлено.

Будь-які інші матеріали, що були предметом дослідження Донецького окружного адміністративного суду під час розгляду та вирішення по суті даної справи, до суду не подано.

Оскільки зібраних матеріалів недостатньо для повного відновлення втраченого провадження, суд вважає за необхідне відновити втрачене судове провадження в частині.

Керуючись ст.ст. 248, 390 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

Відновити втрачене судове провадження в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в місті Селидове Донецької області до державного підприємства «Шахта ім. Д.С. Коротченко» про стягнення коштів на покриття фактичних витрат на виплату і доставку пенсій призначених на пільгових умовах в частині:

- ухвали Донецького окружного адміністративного суду від 21 листопада 2011 року;

- ухвали Донецького окружного адміністративного суду від 28 листопада 2011 року;

- постанови Донецького окружного адміністративного суду від 05 грудня 2011 року;

- виконавчого листа, що виданий Донецьким окружним адміністративним судом 07 червня 2012 року.

Ухвала набирає законної сили у строк та у порядку, що визначені статтею 256 КАС України, і може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції шляхом подання апеляційної скарги через суд першої інстанції протягом п'ятнадцяти днів з дня складання повного тексту ухвали.

Повний текст ухвали складено 23 червня 2018 року.

Суддя                                                             Логойда Т. В.

Дата ухвалення рішення23.06.2018
Оприлюднено26.06.2018
Номер документу74874657
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення коштів на покриття фактичних витрат на виплату і доставку пенсій призначених на пільгових умовах

Судовий реєстр по справі —2а/0570/21988/2011

Ухвала від 06.03.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т.В.

Ухвала від 05.02.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т.В.

Ухвала від 07.02.2022

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т.В.

Ухвала від 01.12.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т.В.

Ухвала від 23.06.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

Ухвала від 23.06.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

Ухвала від 14.06.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Логойда Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні