Ухвала
від 22.06.2018 по справі 389/1338/18
ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22.06.2018

Провадження №2/389/429/18

ЄУН 389/1338/18

У Х В А Л А

22 червня 2018 року Знам'янський міськрайонний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого судді Ябчик Н.М.

при секретарі Гаркуші М.О.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду міста Знам'янка Кіровоградської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Кредитної спілки Реал Кредит , третя особа: Знам'янський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області про зняття арешту з майна,-

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до КС Реал Кредит , третя особа: Знам'янський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області про зняття арешту з майна.

Позивач та її представник у пыдготовче судове засідання з'явилися, якы пыдтримали клопотання, долучены до позову, а саме клопотання щодо про витребування копії спадкової справи, №49504850, заведеної 19.06.2010 року Знам'янською міською державною нотаріальною конторою;

-витребування у КС Реал Кредит копії договору поруки, укладеного між Кредитною спілкою Реал Кредит та ОСОБА_2;

-витребування у Кредитної спілки Реал Кредит копії кредитної справи, оформленої на ім я ОСОБА_3В;

-витребування копії рішення постійно діючого Третейського суду при Асоціації Захист корпоративних прав Атторней від 21.03.2011 року у справі №Т-06/11 про стягнення заборгованості з ОСОБА_3 та ОСОБА_2

Розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до Кредитної спілки Реала Кредит , третя особа: Знам'янський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області про зняття арешту з майна проводити з викликом сторін.

Розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до Кредитної спілки Реала Кредит , третя особа: Знам'янський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області про зняття арешту з майна провести в порядку спрощеного позовного провадження.

Представник відповідача в пыдготовче судове засідання не з'явився.

Представник третьої особи у підготовче судове засідання не з явився. Надав до суду заяву, в якій просить справу розглядати за їх відсутності.

За змістом ч.1 ст.76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ч.1 ст.81 ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи вищевказані норми закону та зважаючи на те, що у сторони не має можливості надати вказані документи, які мають значення для вирішення даної справи, суд приходить до висновку про часткове задоволення вказаного клопотання.

В задоволенні клопотання про розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до КС Реал Кредит , третя особа: Знам'янський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області про зняття арешту з майна проводити з викликом сторін, слід відмовити, оскільки справа розглядається в порядку загального позовного провадження, який передбачає виклик в судове засідання сторін. Загальне позовне провадження у справі відкрито 31.05.2018 року. З матеріалів справи вбачається, що сторони в судове засідання викликані. Тому відсутні підстави в задоволенні зазначеного клопотання.

В задоволенні клопотання про розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до КС Реал Кредит , третя особа: Знам'янський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області про зняття арешту з майна проводити в порядку спрощеного позовного провадження, відмовити, оскільки суд вважає, що зазначену справу слід розглядати в загальному позовному провадженні.

На підставі викладеного та керуючись ст.76, ст. 81, ст. 84 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача про витребування доказів задовольнити частково.

Витребувати у Кредитної спілки Реал Кредит копію договору поруки, укладеного між Кредитною спілкою Реал Кредит та ОСОБА_2.

Витребувати у Кредитної спілки Реал Кредит копію кредитної справи, оформленої на ім я ОСОБА_3

Витребувати копію рішення постійно діючого Третейського суду при Асоціації Захист корпоративних прав Атторней від 21.03.2011 року у справі №Т-06/11 про стягнення заборгованості з ОСОБА_3 та ОСОБА_2

Витребувати у державного нотаріуса Знам янської міської державної нотаріальної контори інформацію про коло осіб, які зверталися із заявами про прийняття спадщини або належним чином засвідчену копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2, померлого 26.01.2010 року.

В решті клопотань представнику позивача слід відмовити.

Роз'яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд взагалі або у встановлені судом строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом пяти днів з дня отримання ухвали.

Ухвала суду самостійному апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Знам'янського

міськрайонного суду

Кіровоградської області ОСОБА_4

СудЗнам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення22.06.2018
Оприлюднено27.06.2018
Номер документу74945655
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —389/1338/18

Ухвала від 19.12.2018

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ябчик Н. М.

Рішення від 19.12.2018

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ябчик Н. М.

Ухвала від 17.08.2018

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ябчик Н. М.

Ухвала від 23.07.2018

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ябчик Н. М.

Ухвала від 22.06.2018

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ябчик Н. М.

Ухвала від 31.05.2018

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ябчик Н. М.

Ухвала від 23.05.2018

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ябчик Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні