Ухвала
від 06.06.2018 по справі 804/6295/17
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                            копія

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

06 червня 2018 року          Справа №804/6295/17

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді                               Рябчук О.С.,

розглянувши в порядку письмового провадження у м. Дніпро заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській областіпро замінустягувача у виконавчому листі по справі №804/6295/17за адміністративним позовом Новомосковського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області до Сільськогосподарського кооперативу «Приорілля» про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

26.04.2018р. до Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла заява від Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про заміну стягувача у виконавчому листі по справі № 804/6295/17.

В обґрунтування поданої заяви заявник зазначив наступне. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №821 від 08.11.2017р. «Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України» реорганізовуються деякі територіальні органи Пенсійного фонду України шляхом приєднання до окремих органів Пенсійного фонду України а саме Новомосковське об'єднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області до Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області. У зв'язку з чим та на підставі ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України заявник просить здійснити заміну стягувача у виконавчому листі.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 08.05.2018р. заява призначена до розгляду у судовому засіданні.

Представники сторін у судове засідання не з'явилися, про дату, час та місце судового засідання повідомлені належним чином, що підтверджується матеріалами справи. Заявником подано заяву про розгляд заяви без участі уповноваженого представника в порядку письмового провадження.

Згідно з ч. 2 ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 17.11.2017р. у адміністративній справі №804/6295/17за адміністративним позовом Новомосковського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області до Сільськогосподарського кооперативу «Приорілля» позовні вимоги задоволено та стягнуто з відповідача заборгованість в розмірі 2654,92 грн.

16.03.2018 р. за заявою позивача видано виконавчий лист по справі №804/6295/17,проте в матеріалах справи відсутні докази відкриття виконавчого провадження за виконавчим листом.

Відповідно до вимог ч.ч. 1, 4 ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи, суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником. Положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

З урахуванням викладеного, суд вважає, що заява Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про заміну стягувача у виконавчому листі по справі № 804/6295/17 за адміністративним позовом Новомосковського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області до Сільськогосподарського кооперативу «Приорілля» про стягнення заборгованості є обґрунтованою та підлягає задоволенню шляхом заміни стягувача у виконавчому листі.

На підставі викладеного та керуючись ст. 243, 248, 256, 295, 297, 379 КАС України суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про заміну стягувача у виконавчому листі по справі №804/6295/17 – задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому листі – Новомосковське об'єднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області на його правонаступника - Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області у адміністративній справі №804/6295/17 за позовом Новомосковського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області до Сільськогосподарського кооперативу «Приорілля»про стягнення заборгованості.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги через Дніпропетровський окружний адміністративний суд, з одночасним направленням копії апеляційної скарги особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя (підпис) О.С. Рябчук

ухвала не набула законної сили станом на 06.06.2018 згідна з оригіналом

суддя О.С. Рябчук

Дата ухвалення рішення06.06.2018
Оприлюднено05.07.2018
Номер документу75025913
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —804/6295/17

Ухвала від 06.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рябчук Олена Сергіївна

Ухвала від 08.05.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рябчук Олена Сергіївна

Постанова від 17.11.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рябчук Олена Сергіївна

Ухвала від 02.10.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рябчук Олена Сергіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні