Ухвала
від 02.07.2018 по справі 227/2433/18
ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

02.07.2018 227/2433/18

УХВАЛА

про відкриття спрощеного позовного провадження

02 липня 2018 року м.Добропілля

Суддя Добропільського міськрайонного суду Донецької області Мацишин Л.С., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Експрес-ВР , в інтересах якого діє адвокат ОСОБА_1, до ОСОБА_2 про стягнення безпідставно набутої заробітної плати,

ВСТАНОВИВ:

У червні 2018 року адвокат ОСОБА_1 звернувся до Добропільського міськрайонного суду Донецької області в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю Експрес-ВР з позовною заявою до ОСОБА_2 про стягнення безпідставно набутої заробітної плати.

Предметом позову є стягнення з ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю ЕКСПРЕС-BP (Код ЄДРПОУ: 41086739) безпідставно набутої заробітної плати в сумі 9 901, 50 грн..

Підстав для залишення цієї позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд не вбачає, у зв'язку із чим суд вважає за необхідне відкрити провадження у цій цивільній справі.

Позовна заява подана і оформлена в порядку, встановленому процесуальним законодавством і відповідає вимогам ст. ст. 175-177 ЦПК України.

Справа підсудна Добропільському міськрайонному суду Донецької області.

Вирішення даного спору належить до юрисдикції суду і підлягає розгляду в суді, в порядку спрощеного позовного провадження у відповідності до ст. 274 ЦПК України.

Вивчивши матеріали позовної заяви вважаю за необхідне відкрити спрощене провадження у справі та призначити її до судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 274, 275, 278, 279 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Експрес-ВР (адреса місцезнаходження: 04211 м. Київ, проспект Степана Бандери, буд. 32), в інтересах якого діє адвокат ОСОБА_1 (поштова адреса: 03150 м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 72, офіс 175) до ОСОБА_2 (адреса місця проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1) про стягнення безпідставно набутої заробітної плати.

Розгляд справи провести в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін по справі.

Проведення судового засідання призначити на 25 липня 2018 року о 09 годині 00 хвилин у приміщенні Добропільського міськрайонного суду Донецької області.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Відповідачу разом з копією ухвали про відкриття спрощеного провадження у справі одночасно надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Встановити строк відповідачу для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову - протягом п'ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали.

У відзиві відповідач викладає заперечення проти позову. Відзив підписується відповідачем або його представником. Відзив повинен містити: найменування (ім'я) позивача і номер справи; повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові для фізичних осіб) відповідача, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв'язку, офіційну електронну адресу та адресу електронної пошти, за наявності; у разі повного або часткового визнання позовних вимог - вимоги, які визнаються відповідачем; обставини, які визнаються відповідачем, а також правову оцінку обставин, надану позивачем, з якою відповідач погоджується; заперечення (за наявності) щодо наведених позивачем обставин та правових підстав позову, з якими відповідач не погоджується, із посиланням на відповідні докази та норми права; перелік документів та інших доказів, що додаються до відзиву, та зазначення документів і доказів, які не можуть бути подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання; заперечення (за наявності) щодо заявленого позивачем розміру судових витрат, які позивач поніс та очікує понести до закінчення розгляду справи по суті; попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які відповідач поніс і які очікує понести в зв'язку із розглядом справи. До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. До відзиву, підписаного представником відповідача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Зобов'язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення до 24 липня 2018 року.

Відповідач має право до 24 липня 2018 року подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження. Якщо відповідач не подасть у встановлений судом строк такі заперечення, він має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб - порталі судової влади України за веб - адресою сторінки: http://court.gov.ua/fair/sud0514/ .

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Л.С.Мацишин

02.07.2018

Дата ухвалення рішення02.07.2018
Оприлюднено04.07.2018
Номер документу75048801
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення безпідставно набутої заробітної плати

Судовий реєстр по справі —227/2433/18

Рішення від 21.08.2018

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Мацишин Л. С.

Ухвала від 25.07.2018

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Мацишин Л. С.

Ухвала від 02.07.2018

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Мацишин Л. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні