Ухвала
від 05.07.2018 по справі 308/312/18
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/312/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 липня 2018 року м. Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області у складі:

головуючого судді Шепетко І.О.,

за участі секретаря Бота О.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Епос-Центр про визнання права власності на будівництво за набувальною власністю, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Епос-Центр про визнання права власності на будівництво за набувальною власністю, справу призначено до підготовчого судового засідання.

В підготовче судове засідання сторони не з'явилися, про час та місце розгляду були судом належним чином повідомлені.

Враховуючи, що підготовче судове засідання проводиться вже тривалий час, учасникам справи було надано достатньо часу для реалізації своїх процесуальних прав, а також відсутність заяв про перенесення підготовчого судового засідання, відсутності відомостей про поважність причин неявки в підготовче судове засідання, суд вважає можливим провести підготовче судове засідання за відсутністю сторін.

В підготовче судовому засіданні сторони заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, клопотань про забезпечення позову, зустрічне забезпечення, призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста чи інших клопотань не надали.

Беручи до уваги, що судом вжиті заходи для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, визначившись з обставинами, які підлягають доказуванню та доказами наданими на їх підтвердження, виконавши вимоги ст. 197 ЦПК України, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу для розгляду по суті.

В цей же час, суд вважає за необхідне надати учасникам процесу, в тому числі позивачу та відповідачу, можливість подати відповіді на відзив і заперечення завчасно, до визначеної нижче дати наступного судового засідання.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 189 , 196-200 , 280-281 ЦПК України , суд, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Епос-Центр про визнання права власності на будівництво за набувальною власністю та призначити до судового розгляду по суті в загальному позовному провадженні на 19 липня 2018 року на 14 год. 40 хв. в приміщенні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська, 53.

Учасники справи користуються процесуальними правами та повинні виконувати свої процесуальні обов'язки у відповідності до ст..ст.43, 49 ЦПК України.

Встановити порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з'ясування обставин, на які учасники посилаються як на вимогу свої підстав та заперечень, дослідження письмових доказів, судові дебати.

Інформацію щодо справи можна також отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: https://court.gov.ua/fair/sud0712.

У відповідності до вимог ст..353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, але заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Ужгородського

міськрайонного суду ОСОБА_2

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення05.07.2018
Оприлюднено06.07.2018
Номер документу75116250
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —308/312/18

Ухвала від 06.09.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 05.07.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 19.03.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 19.02.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 16.01.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні