Ухвала
від 06.07.2018 по справі 525/649/18
ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 525/649/18

Провадження №2-а/525/18/2018

У Х В А Л А

06 липня 2018 року суддя Великобагачанського районного суду Полтавської області Лисенко Н.В., розглянувши адміністративний позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 патрульної поліції у Полтавській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України про визнання дій протиправними, -

в с т а н о в и в:

До Великобагачанського районного суду Полтавської області надійшов адміністративний позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 патрульної поліції у Полтавській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України про визнання дій протиправними.

Ухвалою судді Великобагачанського районного суду Полтавської області Хоролець В.В. від 12 червня 2018 року поновлено позивачу ОСОБА_1 строк звернення до суду з даним адміністративним позовом, прийнято до розгляду та відкрито спрощене позовне провадження у даній справі.

2 липня 2018 року ухвалою судді Великобагачанського районного суду Полтавської області Хоролець В.В. задоволений заявлений самовідвід по справі, а дана адміністративна справа передана до канцелярії Великобагачанського районного суду Полтавської області для визначення іншого судді, в порядку ст. 18 КАС України.

3 липня 2018 року вищевказана адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 передана на розгляд судді Великобагачанського районного суду Полтавської області Лисенко Н.В.

Предметом позову є визнання дій суб'єкта владних повноважень протиправними.

З матеріалів справи вбачається, що 2 липня 2018 року до суду надійшов відзив відповідача ОСОБА_2 патрульної поліції у Полтавській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України на адміністративний позов ОСОБА_1, в яких представник відповідача просить суд відмовити в задоволенні позову в повному обсязі (а.с.18-19).

Частиною першою статті 12 КАС України визначено, що адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного). Відповідно до ч.1 ст. 257 КАС України за правилами спрощеного позовного провадження розглядаються справи незначної складності.

З огляду на характер спірних правовідносин, вказана адміністративна справа підлягає розгляду у спрощеному позовному провадженні з повідомленням (викликом) сторін.

Судом встановлено, що порядок подання відзиву на позов, відповіді на відзив, заперечення на відповідь на відзив роз'яснені сторонам в ухвалі суду від 12 червня 2018 року.

Керуючись ст.ст. 12, 257-263, 286 КАС України, -

у х в а л и в :

Прийняти адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 жителя ІНФОРМАЦІЯ_1, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 до ОСОБА_2 патрульної поліції у Полтавській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України (юридична адреса: м. Полтава вул. Європейська, 164 ) про визнання дій протиправними до свого провадження.

Справу розглядати в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Розгляд справи призначити на 14 годин 00 хвилин 25 липня 2018 року в приміщенні Великобагачанського районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область сел. Велика Багачка вул. Шевченка, 69 з викликом сторін..

Витребувати з канцелярії Великобагачанського районного суду Полтавської області для огляду в судовому засіданні матеріали адміністративної справи відносно ОСОБА_1 за ч.1 ст. 130 КУпАП.

Копію даної ухвали та судові повістки надіслати сторонам.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України - http://court.gov.ua/fair/sud1602. Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя -

СудВеликобагачанський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення06.07.2018
Оприлюднено08.07.2018
Номер документу75152160
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —525/649/18

Рішення від 08.08.2018

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 06.07.2018

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Лисенко Н. В.

Ухвала від 02.07.2018

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Хоролець В. В.

Ухвала від 12.06.2018

Адміністративне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Хоролець В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні